fredag hela natten

och nej förra inlägget är ej från mig!
Nu ligger jag i soffan och ska la snart orka fixa mig.. Skulle behöva sova ett par timmar även fast det blev tidigt igår(a) nä hejdå!


Tjata bloggen! Skoj på matten

Alltså hatar matte lektionerna, sitter åh fular mig med kauttoooo istället, slutar snart, awesome!!!


Massa världens

världens tröttaste tjej säger godnatt från världens kallaste säng! Fyy vad kallt säger jag bara! Så grymt trött i dag sen jag kom hem han jag på riktigt inte röt mig från soffan mer än till toan och borstat tänderna och kissat och till sängen! varför gick jag inte och la mig typ 7 när jag var helt död? Hatar mitt liv och kommer inte somna nu ändå.. det borde snart finnas nått som man kan sätta på på huvudet så hjärnan stänger av allt och så slutar man tänka på allt! jag skulle kunna vara försök person om nån är sugen på att uppfinna en! godnatt!


jag kollar på tv!

Nu är det efterlyst som gäller!
Skolan idag har faktiskt varit okej! Ganska eh väldigt mycket skratt så klagar inte men grymt jävla sleten! Sen efter skolan drog jag Moa Madde o Danne till stan och kollade lite i affärerna och tog en fika, alltid lika möös med er!:* sen drog jag o Danne hit o han drog precis hem så ska la snart bädda ner mig och kanske komma på en film!:) hoppas alla haft en lika underbar onsdag som jag!!:) love to my friends!


Skolan är underbar!

Ja vi har kul utan lärare!


Hej moa

Är Påväg till dig nu


Döööö

engelsk historia.. Dubbel hat!! Hahah:* redigt trött för blev sent igår ändå:)
55 minuter till sa Madde precis.. Har fan suttit här i 20 timmar!!! Driver inte!!
Finare bilder får ni inte!;*


Helgen<3

Fredagen började och slutade helt underbart med Moa och Moas sysslings och hennes kompisar hos emma vilket slutade på stan sen med underbara vänner som är bäst!:* och slutligen sängen hos bästavän!
Lördagen bästa nånsin! Halmstad med dom tre underbaraste och massa andra! Kan verkligen inte klaga! Massa skoj och vilse.. Daniel är inte bra på att hitta vägar.. Ändå bäst!:)
Denna dagen blir bara chill...! Så sjukt trött och glad och lycklig och död och vet inte vad! Lite sömn och mycket stoj! Men va fan gör det? Så fett värt!:)


Ewoiiee

Skolan suger! Även om man haft sovmorgon och slutar typ 12 så suger skolan för jag hade ändå kunnat ligga o sova längre så därför! :* kul att Marianne står och pratar med sig själv som vanligt och ingen lyssnar på henne! Allt är som vanligt!:)
Referat hit och referat dit, i dont give a fuck! Hej och hej då !
Inget smink idag heller så stolt! :*


Tummen upp

Klar före sara.. Sara vad hände?:o okej att vi inte ätit frukost men ändå..?:( hihih duktig tjej det hära!!:d
Hejdå sålänge!:*


Yeah

Time for skola imån när man vaknar.. Så sjukt inte taggad! Ligger i Saras säng med en sovande Sara.. Gött att jag är sjukt pigg iaf! Måste fan med sova snart.. Fuck it borde sova för längesen! Jaja palla inte skriva mer..! Hejdå!


ASSÅ HA HA HA!

Sara!!!! Jag hatar dig idag hahahahahaha pallar inte med dig! :o :*


Trevligt!

Blev lite shopping igår med bästavän och en skön fika och massa snack! Sen satte vi oss för o käka chips o festisar! Så kom massa sötingar o gjorde oss sällskap. Sen blev vi as hungriga så jag Jonna o Moa drog hem till henne o käkade as god mat!:* som vanligt fastnade vi i köket och satt där cp länge:) haha sen möös på hennes rum och till slut landade jag i min säng till en skräck film jag dog lite för så bytte till smurfarna (a) och nu ligger jag ny duschad i min säng och väntar på maten :) puss hej!


Ny frilla ;p

Sha sha bloggen ;pp bjuder på utgågsbilden (a)

Ses i dimmahwn sääään;)))

Puss ni är underbästast!❤


härlig morgon

Måste snart stänga av tvn! Drygat framför den i typ 2 timmar och känner att jag kanske borde fixa mig snart istället men vet ju aldrig vart dagen tar en!
Fundera på att våga håret så gick faktiskt precis o satte på vågrången, för er som vill veta, har även lust o dra på massa masckara aa vet i fan hur det nu stavas.. Men aa hej hej och all färg har försvunnit så helt fult och fläckig! :(
Ont i nacken som fan, sovit helt fel och ligger helt fel i soffan nu men orka dock inte ändra mig hahaha! :)
Men ha en bra dag alla underbara!


torsdag

underbar dag/kväll! Inte haft det så bäst på länge! Började kolla film/massa snack med bästa och sen kom massa fler sötisar så kan inte klaga det minsta! ni är för gulliga allihopa ska ni veta! Nu blir det snart nana dags,kollar film och snacka gamla goda minnen med underbara vän Kenny! (L)
Godnatt!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_502d8459ddf2b31b170015e6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_502d8459ddf2b31b170015e6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_502d8464ddf2b31b120016e5.jpg" class="image">


Eller hur

Snyggare få man leta efter..


-

Tydligen fanns de något


Hej hejdå

galet hur man kan vara överlyckligt, ledsen, glad, förvirrad, saknar, längtan, galen, jaaa i stort sätt alla känslor! Men hej nu ska det snart solas istället med musik i öronen och drömma sig iväg! Än så länge har jag haft ett underbart sommarlov!!!! Saknar min söta bästavän nått enormt redan! Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_501bc1209606ee4a94000232.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_501bc1209606ee4a94000232.jpg" class="image">


RSS 2.0