Lagom Pigge!

Oj så gamla bilder! Finns många många.. Äntligen helg och är helt slut och kommer nog somna innan 8.. Döda mig! Kommer sluta med att jag går och lägger mig tidigt! Buhuhu! Nu ska jag kanske fixa Mig om jag inte hamnar i soffan istället.. :( puss på er! :)))

Frukost time

Nu är det snart dax för utgång i rabatterna igen! kebabrulle till lunchen så klagar inte!!:) as mätt och druckit chokladmjölk med lite dumle godis i!!! :ddd och det är äntligen fredag!!!!! Veckan har gått snabbt...! :d

Frukost!

Frukost på jobbet, bra väder iaf så det är chill:) torsdag idag med så kan inte klaga!:) dagarna går fortare än förväntar konstigt nog (a) vilket är bra:)

Utkast: Jun. 26, 2012

tänk vad skönt det skulle ha varit om det fanns en knapp som man skulle kunna trycka på där man slutade tänka helt och hållet..!
skulle inte sitta fel vid många tillfällen känner jag!
men nu ska jag iaf ta att sova för imån blir det jobb och sen träffa madde? märker vi vilket.
innan idag va sis o jag ute med sötis vovvarna och självklart började det att regna och åska.. hej vad bra men skitsamma :) och nu ikv bara spelat kort med familjen och brors kompis :)
godnatt! + gammal bild men fastnar inte på bild länge så herrå! ;*

knas!

snart kanske ta o nana, inte för jag tror på det själv men kan ju alltid låta duktig!:)  hel tråkigt väder! grått och segt. hoppas på bättring tills imån annars ligger jag nog kvar i sängen..!!!!!! ( i drömmarna bästa fall..) 
nu ska jag iaf sätta mig framför tv:n! puss! 

ny start!

okej. nu ska jag försöka att bättra mig på bloggning. men det händer inget kul förtillfället i livet, allt är ungäfär likadant hela tiden. ändrig på g snart kanske?? har massa planer inför sommaren iaf! hur ska man bara hinna..? aja senare problem. 
precis duschat efter en väldigt regnig dag på jobbet, ute..kallt och blött men ändå har tiden gått snabbt.. knas! :) 
men nu är de så att jag inte vet vad jag ska hitta på men blir la antingen en film eller tv:n :) skönast så efter att behöv jobba i regn hela dagen! ;( :) 
ska nog mumsa i mig massor av godis med (A) hihih det regnr ju ändå så vrför ens bli a skinny bitch? ;) 

ligger nått i det


Skräckfilm..

Varför lägger man sig och kollar på skräckfilm nu..! Snart slut. ibland hatar jag hur jag tänker:( rädd som fan:( Simon du borde vara här..


Senaste eh ja tiden..??

Okej inte hunnit blogga.. Tiden har rusat iväg som bara den!!
Tyvärr inget plugg heller.. Måste bli godkänd på tisdag på ett as svårt prov.. :( men what ever!
I tisdags var jag med Moa och massa andra :) alltid lika kul! Sen vaknade jag upp var bästavän som jag va med hela onsdagen:) as najs:)) torsdagen va jag med Madde och två små knäppisar :d och måmå på kvällen och sedan drog jag med päronen till gölen:) aldrig fel:)
Fredagen tog men käraste älskade pojkvän studenten! Snart stor kille! Nästan!! (kommer aldrig bli)
Och att somna jämte den människan är obeskrivlig! som att solen lyser på den mörkaste platsen! Jaa lördagen chillade vi oss igen och sen träffade vi Moa lite och jag slaggade där och sen läggning och tidig uppgång! Ullared på g! As najs med två trötta sletna grymma flummiga brudar!! Bästa dagen med bästa vän!:) och sen drog vi direkt till gvd och kollade älsklingens bal! Underbart fina var dom! :) mest Simon(a) hihhihi underbart!! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_206149155.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_206149155.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_206149210.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_206149210.jpg" class="image">


kort inlägg..

jaa. men till att börja med, hej! nu är det så att jag har varit i Tyskland torsdag-söndag. åkte tidigt på torsdag morgon vid 7 tiden och var hemma runt 10 på söndagen. det var helt grymt i Tyskland, var inte alls pepp till att dra dit.. men till slut var jag jävligt glad för att jag gjorde det! kanske kommer upp lite LITE pinsamma bilder.. hej jag är bra *bäst på att bli snygg på bild.. eller aa ta det som ni vill! ingen skönhet precis! :) och det lovaar jag er! hehe
och den 2 hade jag är älsklingen min ett halv år i lördags!! :)))) så tvingade honom att nana hos mig i söndags :) vekligen saknat den människan mest i hela världen! big love!
bra sömn.. kul att klockan ringde vid 7.. om inte innan! haha puss!
och skolan ida var inte speciellt kul men lyckades iaf flytta fram ett omprov.. jag kan ju lova er att min lärare älskar mig så grymt mycket efter det så det bra lös av glädje från henne.. madde vet..! hahha men palla inte bry mig om henne nu, har jag inte haft tid till att plugga pga av bra orsak så inte mitt problem.. hallå acceptera!? ni lärare är inte speciellt bra på att rätta proven snabbt ändå så what ever menar jag?? jo en lärare är det som vi har men har är ju grymt duktig oxå så! :)
men aa  skulle ha pluggat innan idag men pappa o johan kom hem o frågade om jag ville hänga med till en släkting på linnebergh så såg min chans till tt slippa där med.. så kom la hem för 2 timmar sen och har kollat på tv och mobilen.. och nu är det mat och sen är jag ändå för trött.. ;d ( madde hoppas du inte läser!)
luta åt att det blir kebabrulle imån till lunch.. heheh :)
och lediga på onsdg, hej plugg? eller kanske jkpg?? hummmm låt mig tänka..? JKPG!? :)))
moa gumman var i skolan idag då, första gången på 6 veckor..?? heheh gött gött !:)
men nä jävla vad långt.. stackare som suttit och läst allt det här nu.. haha en hel novel möjligtvis..? jjaaaa!
men då kan jag la babbla på lite till då när jag ändå håller på, i tyskland var jag mest med sötisen matilda och elin :) även gosingarna elin ellen ek ålander och vu! :) puss på er :) många roliga händelser.. jaa.. många filmer i bussen och allmänt kul! och grymt mycket godis blev det köpt ändå.. och inte mycket kvar.. (Y)
NU ÄR MATEN KLAR! kul att päronen tror att jag pluggar.. eh på novel..? nej biologi. men nejnej :)))))
pusss!

RSS 2.0