Suck.

Varför börja plugga på något man suger på och är helt värdelös på dagen innan prov.. Trött på skiten nu och har inte kommit långt och fattar inget heller. Ajaa ska då fan inte bli något inom fysiken ändå så varför inte satsa på f! Äkta fint väder och allt idag! Men nej vänta måste plugga.. Herrå!


Fuck it

Blev sent som fan igår.. Hatar söndagar och söndagsångerst! Men tur att man har en fin älskling! tillslut så somnade även jag och klockan ringde alldeles för tidigt så fuck allt nu ska jag snart sova!! Måste la ändå försöka bli pigg och plugga och träna redigt!! Lite kvalitets tid men älsklingen innan men alldeles för lite:( så lägga sig i en tom kall motbjudande säng och somna ändå!:) va på ifk gården innan med för att snacka om fotbollsskolan i sommar, massa babbel och inget intressant!! Puss hej sov gott!!


hooooijj

Gårdagen slutade med att vi träffade folks:) drig till mois vid 8 och vi köpte frukt och choklad, gott som fan! Sen kom danne frallan och martin så drygade oss med dom ett bra tag och sen andra och vi hamnade hos saran!:))
Idag har det inte heller blivit mycket gjort men vi är och slöar hos mange och kollar när han och rickard spelat xbox:) ägde som fan då ju och vann lver daniel;) kiss och love!


Fredag!

Kvällsfika igår med madde i 3 snabba timmar och sedan kom min älskade lilla pojke! Sen kom även lilla frallan till daniel och vi satt och tjötade sen mot max för att käka och sen hem till underbara sängen men en underbar pojke! Och nu är vi nyss uppstigna och glor på tv!!:)


Lediga imån!

Drog sönder min laddare när jag vaknade.. Glad tjej om man säger så.. Aja få hoppas att den klarar sig lite till..
Svenskan är för underbar.. Ännu en islänsksaga.. Bryr mig inte om dessa sagor! Lär mig nått jag behöver istället!
Få se vart kvällen leder men vi är lediga på fredag så långhelg och det gillas!!


Mums!

Snacka om att jag definitivt blivit sugen på att ta träningen på allvar.. Dock är jag för lat men ska ändra på det nu och skaffa mig snygg vältränad och underbar mage! Bara att ta tag i det nu och sluta inte förens jag är nöjd! mage röv och ben ska bli som jag vill ha det nu! Gym och hemma träning!
Sis gör pannkakor, gottgott sen blir det bra mycket plugg för nån skit ska va utläst till imån och aa inte börjat(a) men ska la gå!:) ha en bra onsdag guys!


tisdag!

Alltid lika underbart med kycklingtallrik!! Sen blev det att dra till älskade måmå för att käka good mat:) hjälpte mamma och pappa lite och sen chilla:)
nu tv och sen sängen! :)


Åh vad jag älskar datorer..

Älskar skolan nått enormt.. Ingenting funkar alls, vilken idiot bestämmer att man ska ha datorer som INTE funkar..? Dum i huvet på heltid! Men nej lärarna säger självklart att de ger ut bra saker jo men varför kan du själv inte ladda ner programmet..-.- äckelhoror!
Så du har jag hatskrivit av mig!
Jaha tisdag idag då, svårt att gå upp ur sängen idag speciellt när min finaste låg och sov så fint! Och snart blir det mat för lilla magen dock äcklig men men!!:) dock hade det inte varit fel med kycklingtallrik:( få tjatat på madde :)


Vi flyger jorden runt

fyfan vad gött med kort dag när det va omöjligt att somna igår! Dock hamnade jag i soffan och där verkar jag stanna (a) det snöööar ute och jag vill ha massor av godis! skulle gymmat idag men näpp skadade foten så få la bli imån :) inget vettigt att säga så hoiij!


Bara älskar huvudvärk!

Älskar huvudvärk till 100% kanon bra helg och sportlov!! Underbar alla<3s dag men finaste pojken i världen! Gott häng med fina underbara vänner och knäppa! :)


RSS 2.0