Men säng men älskade grodis!

BortaBraMenHemmaBäst!
Go helg på öl-land men riktigt skönt o komma hem ändå!!:) lite tråkigt o inte ha med sig bästi men bäst av allt hon kommer hem imån:'d
Blev att dra till linnea ikv o grilla men dom o snacka skit o massa kul osv!! :)
Nu funderar jag dock på att sova så jag orkar upp imån men är inte så trött så få la spela mobilspel!! Synd att candy ej har ny uppdatering..!:(


Åter på öland!

Bara 349 dagar sen sist! Men nu utan bf..;( chill kväll ändå och ligger nu i sängen med en pojkvän som somnade långt innan jag kom in o la mig !' menmen puss godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/2364415/7-3/pic_51ce1b47ddf2b35bd3bde6d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2364415/7-3/pic_51ce1b47ddf2b35bd3bde6d4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2364415/7-3/pic_51ce1b48e087c35cb0c1610a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2364415/7-3/pic_51ce1b48e087c35cb0c1610a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2364415/7-3/pic_51ce1b549606ee2413eb9d8d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2364415/7-3/pic_51ce1b54ddf2b35b9c90b254.jpg" class="image">


Onsdag eller torsdag?

Haha bra när man jobbar o inte ha koll på dagarna de gillas!! Och speciellt när man få kebabrulle!! Äääälskar!:)
Och kan ju inte säga något annat än att jag blev överlycklig när jag kom hem.. Länge sen leendet va så Stort o äkta haha! Sånt gör mig på något enormt bra humör och jag älskar den sortens överraskning!! :'d
Nu blir det att käka o tv sen härliga sängen! :)


Hejhejdå

Hatar regn.! Förstörde min dag totalt o dygnsur o jordig.. Blöt som fan.. Hatar livet. äta lite till sen kokhet dusch efter misslyckat försök till badning.. Ännu mer hat till dagen! Träffade iaf mon sötis en snabb stund :) alltid något:) och min sötis nanade hos mig igår:') alltid lite bättre! Men hade behövts nu med kan jag lova haha:) allt blir bara mycket mycket bättre :) även när jag aldrig få behålla täcket o fryser som en idiot haha! :)


:**

Ett mål jag alltid försökt leva efter, gå aldrig o lägg dig ovän med någon, som står dig nära hjärtat!
Ibland älskar jag hur måmå levde för hon levde upp till det, bästa måmå som finns! <3


Min pojke är hemma:)

Min älskade lilla pojke har äntligen varit hemma ett par dagar o nanat med mig o sover som en stock vill jag lova! O väcklig men urgullig!! :) världens finaste kan jag lova! Är så glad för att dom fick en lyckad resa och att han är hemma :) kollade när dom gick balen idag och verkligen hur otroligt fina som hellst! Speciellt min pojke!!!! Dock är han alltid stilig(a) blir tårögd av hans finhet kan jag ta mig fan lova.. Hihi älskar honom..!
Önskar han nån gång fick veta hur mycket de är.. :*


solar!

Ligger och bara ha det allmänt gött men varmt i solen:)
Igår blev de tv o film mys! ikv blir det kanske utgång det märker vi dock inte sugen på de:p men men nu ska jag jobba på brännan!:)


Hemma !

Sitter hos moa o käkar kött och vattenmelon!:)) hemkommen från basse där det blev tjööt med kort, bra kväll med mina små bästa vänner!!:)
Drog upp till moa ganska tidigt ändå o ba tjötade o sminkade oss sen blev de käk o willys på det, där vi träffade två sötisar så satt o snacka med Alexandra ett bra tag:) sen hamnade jag o moa på donk med kaffe och milkchake!:) och avslutades at bäbbes house :) och snart friggen med ff3 och burn!!:)
Bättre dag få man leta efter !


Jun. 04, 2013

Ibland är det bra att stöta på bästa bästa vän och snacka som bara den om allt man kan komma tänka på mellan himmel och jord! Slutade runt 1 idag o sen satt o snackade i typ lite mer än 1 timme vilket va skönt och behövligt! Pluggterapi kallar jag de för nu ha jag ork till att börja pluggandet lite!!:) glad att jag har honom för när det väl gäller då vet jag att han finns!!:)
Och har självklart fått sms av min pojke som lyser upp världen!! :) så nu ska jag bege mig mot plugg landet då jag har matte nationella imån.. Fattar ingenting men glad ändå:d


Måndag igår!:)

Ändå bästa dagen igår :d
Vakna hos den underbaraste säga hejdå och sånt och till skolan som segade sig fram tills jag äntligen fick veta att jag klarade sista kemi provet och godkänd i hela jävla kursen!:d lyckligast ever;d sen hem o käka godis och mot fotbollen till mina små favoriter!! sen mot osudden men näpp så hem igen o käka o spela kub mot päronen! Och woopwoop vinst med alla deras nerslagna och mina uppe! (a)
Sen invänta en sms från min finaste som jag gissar på hade en underbar kväll/natt i magaluf!:)


Min pojke börja bli stor..!

snart borta i en helt vecka! kommer sakna min fina lilla skitunge något enormt! Nu har jag semester från pojkvännen! Haha frågan är bara om det är positivt eller negativt tom säng o allt!
Jappjapp men nu ska jag fortsätta tortera honom fram till jag ha skola imån för efter det ser jag inte plutten fören om en vecka!
Han är faktiskt söt när han sitter o spela luftgitarr (a)


RSS 2.0