hello #fittnylles :*

let's skip the weekend abs start om sunday:* söndagar som brukar vara så trista blev helt underbar visst:) ibland har man allt goa människor!:) dock uppe alldeles för tidigt för att träna sina alldeles för olydiga 07-08a boys och resten av ledarna va med rätt trötta haha! efter de hem o slänga i sig lite mat o sen träffa ubderbaraste vän o bara tjöta om allt mellan himmel och jord och massa där emellan:) blev massa tjöt hos hans familj med som jag bara älskar!! (a) sen slutade det med massa andra goa människor som är minst lika störda och söta!;)
och idag relativt pigg på tanke med att tess älskar att sova så nu blir de lite plugg på de och sen tar sängen resten av tiden och inväntar ph om jag ej lyckats somna (a) hoppas alla har en lika bra måndag som jag tänker ha! #fittnylle :*








#måndag morgon..

Therese Svensson känner av sin sjuk trötthet. dåligt med sömn då man älskar o vända på dygnet när det är helg:) och ta igen sömn nejtack:)
mys men kall kväll igår, kallt som fan o se när dom bytte däck när de va som kallast!! sen bara massa tjöt o mys som de ska vara en söndag!:)
snart första lektionen avklarad men ha sovit mig igenom haha hej trött!:')
hoppas alla har en kall o skön måndag!! :*





#lördag

aldrig fel med fina vänner som tycker om spontan saker!! Växjö för god pizza och bio på det! de absolut bästa killkompisar man kan tänkas ha!!:') skratt så ba krampar i magen och en jääävla massa tjöt:) sen slutade kvällen med mer tjöt hos en annan knasboll och ännu mer folk! kan absolut inte önska mig bättre människor i mitt liv :)





hejsvejs

natten är bästa tiden för att tänka :) blev sent och upp tidigt för skolan o nu plugg! ska försöka somna i tid idag men va så uppspelt o hyperpigg i natt så (a)
nu är det på tiden att vakna från lovets alla godheter fyfan vilket underbart lov jag haft, tillbringat med dom bästa och finaste människora jag känner och nya äventyp på det då alla cirklar är upprätade o dags för nya!!:)) trivs som en fisk i havet :)
med popcorn o redbull ska jag försöka lugna ner mig och börja plugga (a) puss hej svejs!!:)





bästa bästa människa!

att alla cirklar kan bli till raka vägar om man bara hittar nån att prata med!! världens finaste o bästa vän har jag hittat och byter inte bort dig mot något! tack för att du är en sån bra lyssnare även fast du inte tror att du lyssnar! ;*



förlåt♡

allting som händer, händer av en anledning..

RSS 2.0