Måndag kväll

Som det sägs ett leende är det bästa i alla situationer! Alla är glada och nöjda:)
Sitter och pluggar lite och har faktiskt fått lite gjort för en gångs skull!! Vet inte så mycket annat att nämna som har hänt! Valborg nu imån men inte ens taggad för 5öre! vill ligga hemma och sova, konstant trött och ingen energi alls!! Kort måndag i skolan iaf alltid något!!:)


Hemma tisdag

Helgen har varit helt toppen! Fredag massa skoj med mois sen donk med glass och två knasbollar som hängde med hem för att dricka kaffe.. Haha söta:) efter att dom fick nog av kaffe körde vi martin till coop o hem med moa o sen raka vägen till älsklings säng och där stannade jag resten av helgen!:)

lördagen hälsade vi på jesper mysmys sen hamnade vi hos mange med massa andra :) och söndagen fotboll med mina små underbara ungjävlar! Sen slutade det med fika på bolmen men systrana svensson mangnus och daniel:*

gårdagen i skolan va att bara lyssna på projektarbeten hit o dit men tyckte inte det gav något alls! Sen faktiskt träffa min älskling...!!! Underbaraste på jorden faktiskt! :') sen chillade vi runt och hämtade js och träffade saran simon o mich :) myyycket trevligt:)

Så idag har jag bara luggit hemma och nyss varit o ätit hos måmå:) alltid lika gott o trevligt!!:)


Fleeedag!!:)

Alltid skönt att få sluta tidigt speciellt när pappi hämtar en o så blev det käk! Så mätt och goe ska funderar jag på ta en liten joggingtur men med min härliga kondis så blir det la att gå haha!:) senare blir det att träffa mooi! Aldrig fel med fredag o bästa vän!:) men nu ska jag tvinga mig själv att byta om så det blir något av skiten!!:) fint väder!


Hopp hopp torsdag!

Lång dag i skolan och inget vettigt gjort! Och saknar gamla tider och framför allt sommaren!
Känner mig lite halft hängig idag så fundera på ta en snabb dusch och sen raka vägen till sängen utan att passera gå! :) vetintevadjagskaskrivahärlängre! Gö inget längre så finns inget roligt att berätta om, mer än att jag längtar som fan till man gått ut helvete figy! Men men det är ett bra tid kvar så få la fördriva tiden på bästa sätt!
Och det bästa i hela världen har jag för jag har min älskade pojke!!:)


Kvalitets tid!:)

Stigs ett bra tag i tjöta men min lilla hemkommen handikapp! starkt gjort!!:) hon mådde bra och sen åkte vi hem och käkade toast som vi va jätte sugna på, och sen träffade några o sen hem till mooa och sen hem o plugga klart, så mycket bra onsdag!!:)
Nu sitter jag här i underbara skolan och väntar på att få redovisa men inte säkert att vi hinner idag så i himlen!!:))) pappa mia konserten med så ganska chill dag ändå fast man går till halv 4!! :(
Bild från nyår hahaha!


Trött o uppgiven!

Trött och totalt värdelös! Nu vill jag komma från skolan o allt o bara leva livet och skita i det mest!:) men förtillfället få jag göra det bästa av situationen och drömma mig in i hollywood heights och efter den en go bok!
Har även funderat lite över senare i livet och högst upp på listan är definitivt att flytta bort från värnamo och dela lägenhet med bästa moa. Ska bara lyckas övertala bruden med men ska la funka hahah;) slippa allt som har med värnamo att göra och komma in i storstadslivet!;)
Nä nu ska jag kolla vidare på hh!:) ha en bra tisdag!!:)


!!:)

Ibland är du bara för bäst!!
bästa vädret humöret på top skolan skit bästa pojken bästa vän och bästa bäbbe! idag är allt bara toppen och me like!:) det ända som hade varit bättre va ifall jag fick tillbringa dagen med mitt fina hjärta men nope så blir jkpg för shopping istället!:) shopping runda i lilla värnamo med kautto innan med så varför inte mer shopping dock inga pengar men vafan gö det(a) hopphopp ha en bra onsdaaaaaaag!:)


Mums

Lite halft depp inför högskoleprovet så mös jag till det redigt på fredagen!
Kycklingsallad med en cider och till efterrätt jordgubbar doppade i choklad! Bättre fredag blir det inte speciellt inte när man har hela huset för sig själv och framför allt tv!:) min goa misse höll mig sällskap!:) underbar fredag få man säga:)


Hopplahoppla

Jahajaa tänkte slänga upp ett inlägg men kom ej på något kul :)
Lovet har spenderats med kompisar:) va i Växjö i måndags med Kautto. Inte helt fel det:) en klänning trosor och lite söta glas blev det :)
Har suttit i solen litegrann med, så sjukt skönt och varmt! blir att dra till gymmet med moii senare:) få se vad som händer ikv inte sugen på att göra ett skit men men. (försenat inlägg)
+att inga äckliga bilder vill följa med så skiter i dom..:*


RSS 2.0