kärlek <3

Kommer ihåg sist det va tal om jordens undergång, min vän va utomlands och jag vill krama han för jag vill inte lyssna på all den skiten, plus att dom skulle flyga och då blev jag ännu nojigare haha kalla mig töntig men jag hatar känslan att sakna nån och sen påstår en idiot allt det.. Haha nu vet jag bättre och har en underbar pojke som jag älskar och saknar.. Vill krama om och pussa på honom!!
Igår fick jag det:d lycklig tjej hihi :) och han skämmer bort mig nått enormt!! älskar mycket!!!:) jag är lycklig!


Bara för jag har haft bästa helgen!

Underbar fredag! Statar dock med np i matte och ja hej vad det gick åt helvete!!:)
Men senså blev det sköjj med bästavän! Haha ja bästa kvällen jag haft på länge! God mat med godaste efterrätten! Haha och sånt!!:) sen iväg till pulkabacken med Petrus. Massa snö och ja även grädde hade jag i ansiktet!!! :)
Sen kom en lite fyllekaja och hälsade på haha ja ett och annat skratt:) väldigt bra dag och kväll kan man lova!! Haha :))
Lördagen vakna upp jämte en glad skit konstigt nog;) chillade hela dagen framför tv och sängen massa snack:) sen kom lite gäster hit och mys! Sen även lite knasigt vänner!!;) blev inte så sent och idag har vi bara suttit och degat igen och sen pluggade jag och massa mobil spel:)))) fett kul!!:) skippade fotbollsträningen Idag igen... Hehe lat..
Låg precis och pratade med min lilla skit som jag älskar!!:) och nu Dexter (a) (L) puss godnatt!!:)
Skulle självklart upp igår med funkade som vanligt icke..


Ops

Galet vad klockan flög när man la sig och spela mobilspel! Nu sängen imån åt helvete nationellt men aajaa! Puss på er!! :*


*


Love love love

Finns absolut inget bättre än en underbar pojkvän!! luggit och små pratat med den söta lilla skiten i typ en timme och sen får världens underbaraste smset! Åh vad du ska va jobbigt söt min älskade!! Ska kam vill och kommer, fortsättningen vet du!:* knas vad man kan bli fast! Och efter ett stort lyckligt brett leende på läpparna ska jag försöka somna och drömma om verkligen :*
Tack för mig och sov nu gott allihopa! :))


bra bloggning..

Helgerna är som dom ska! Tillbringas med underbaraste pojken och underbara vänner! kallt som tusan ute men sängen är bra skön på kvällar och morgonar!! :)
lördag blev det fotbolls utbildning, bra trist! Sen hem och fria mamma lite smått och sen ut med älskling och vänner :) upp på söndagen för att träna ungarna.. En rolig upplevelse då deras päron skulle vara med;) sen blev det plugg och tv mys! :) Beck på tv så sen läggning men pigg ändå..!;)
Och efter en sleten början på skolan så blev det skoj sista lektionen ;) och sen blev det runt i stan med pappi och nu mormor!!:)


Ibland är det skönt att ta det lugnt!

Och idag var en det en sån dag! Känner mig bara trött och allmänt hängig! Halsen ja den är inte allt för goe! Tur att man har bafusin! Eller hur det stavas.. Haha:) koller på fotboll, meningslöst! 6-1 ja men undra vem som vinner;) aha slut nu hahah:) åh varför ligger jag inte och sover redan ! Sent uppe tidigt uppe hela vecka.. Och lördag ska jag upp tidigt då med så ah orkar inte men det måste göras :)
Nu ska jag gnugga bort sminket och slänga mig i sängen med gosedjuren och rulla in mig i täcket!! Puss!


Kallt och vitt!:)

saknar den tiden då man bara kunde göra precis vad man vill utan att någon brydde sig!! du gör ditt och jag gör mitt, klart!! skön promenad hem dock för mycket gamla minnen som kommer upp! Härliga gamla minnen men stor saknad och irritation! saknar lilla apla, där va det bara att skita i allt och umgås med de bästa och sköna promenader hem som kunde sluta hur som helst men alltid bra! Och man behövde aldrig gå hem! Och om man inte orkade gå hem så kunde man alltid gå nån annanstans i den sköna solen och sitta mot muren och sola utanför husen och bara snack!! vem vet så kanske det blir igen! :) nu ska jag iaf leka duktig och kolla tv och plugga!! :) läsa lite i svenska tråkiga boken :) usch ingen mer sovmorgon denna veckan, kan ju allvarligt börja lipa!! snart helg! ;)


tisdagsbus

hihih knasiga vi är, ikväll blev det pulkåkning!!! kallt med kul och ont i foten hihih :) nu blir det att mysa ner sig med min lilla älskling! alltid lika underbart när man är frysen! me gusta him mucho alltid (A) ibland iaf!! :D 
se o, jag hittar nån söt bild på hans data(A) om jag få:p hihi :) 
buhu..
åååhhhhh så himla sööte! :****

Måndagen

Inger fel på måndagen alls, förutom skolan då men aja det är de alltid :) drog till Måmå efter skolan och va där en bra stund sen kom min lilla älskling och sen drog vi till han och min lilla smarta sak tog självklart viadukten upp och ja tillslut va vi där ifrån med;) haha vi la oss typ 9 men somnade långt efter!:) alltid lika mys att ligga och snacka innan man somnar!!:) och stackarn fick gå upp tidigt för min skull:') sötaste lilla hjärtat mitt!!:)


Mys snabbfika

Precis tagit en god snabb fika med Kautto, alltid lika gott med varm choklad och kaka:) står och väntar på pappsi som tänkte va gullig o köra hem mig idag igen(a) härligt med så mycket snö nu med! Allt blir ljusare men skulle inte skada ifall det blev lite varmare ute ändå (a) lite plus grader iaf :)


Kanske dags att nana

Alldeles för pigg för att sova men klockan flyger iväg när man kollar Dexter och saknar älskling! få la skylla mig själv att morgondagen blir ett rent helvete.. Tidig morgon sen skoldag bada på gympan, fundera på att skita i de.. Sen måmå och jaa få la se!


love day

Vaknade ganska pigg idag jämte hjärtat, en stund senare vaknar även han upp med ett stort leende! Det finaste som finns!!:) sen fixade jag mig och vi drog te han och firade hans sis sen julbord med dom och det va väldigt väldigt mysigt! riktigt kul och trevligt :)) och sen träffade vi lite folk och sen hem hit och för ett tag sen trog han och nu nans han hoppas jag gott som fan!!:) och jag o sis kollar på beck med missan och sen ska jag troligen kolla ett avsnitt av Dexter få la se kommer bli sent med aja man lever för dagen!!;))
haha igår blev det grymt fett mysigt! Vi va ett härligt gäng här och spelade monopol! Aa roligt kan jag säga att det va och det sammanfattat hela kvällen! 4,5 timmar :d så vid 1 la vi oss och låg o snackade lite och sen somnade vi hand i hand:) puss hej! :))


RSS 2.0