Inget är bättre när det är som bäst!

Kolla vad jag fick se va det va på tv nu..(L) kär på nytt! Måste se alla igen! Älskar på riktig!!!! <3


Drar sig mot kvällen

Nu är det snart läggedags förlängesen! Nä men idag har det varit skola skola skola, alltid lika möös med Madde plutt! sen hem en snabbis och sen stan igen och stadium sen åter igen hem och va hemma en stund och sen blev stan med mina tjejer :) och nu hemma och väntar på sängen, eller den som väntar på mig (a) vad mer finns det för kul att veta om dagen.. Hum nä inget :) puss!


Studiedag

när man mår som bäst! ligger och kollar på tv hos pojken som har dragit till tandläkaren. skönt att man slapp gå upp en onsdag, aldrig fel att somna och vakna upp jämte en underbar person!
gårdagen var perfekt med älskade vänner! Alltid lika kul!!:)
Nä nu ska jag kolla vidare på tv och vänta på älsklingen :) puss!
Fått tillbaka min iphone nu med så ännu lyckligare!!:)


jaha måndag!

sov som allra bäst i natt! (L)
uppe i tid och allt så alltid lika gött med lång skoldag och teori.. döö! men happ bara ett måste! hoppsa på att min älskade mobil kommer idag med! viss så ha den! inte för jag saknar nått på den men ändå(a)
engelska står på schemat och inga hörlurar med mig.. lyckligare kan man inte bli..
går dagen var möös! va med lite kompisar och min lilla sötnos kom hem äntligen! :)
puss

lördag!

igår haha, somnade framför tv ganska tidigt, vaknade till och sedan somnade om snabbt igen, haha snacka om trött tjej!! sen gick jag och la mig och somnade skönt! sista gången tess somnar själv denna veckan! inatt sover mina söta tjejer här! och imån natt sover min underbra älsklig här. fyfan vad jag lngtar och saknar honom.. me love u! 
idag är det fullt upp, först orka fixa mig och sen fira nån som fyller 70, sen bättra på sminket osv. och sen vidare till kompis! :) 
hoppas att alla har en underbar lördag för det ska jag! 
 

inget bättre för mig!

så grymt trött att det inte finns! skyller på dålig sömn hela veckan och depp regn hela jävla dagen!! 
så idag kör vi på mysiskläder och film! :) alltid lika mysigt!! 

här vet det rubrik!

 
bild från en vecka sen! :) 
i och med att min mobil är på lagning ovh kommer förhoppningsvis på måndag.. annars tisdag! saknar den men gaska kul med sony ericsson mobil igen fett skön att smsa med! men typ inga nr så kul o behöva gissa varje gång man få ett sms och inte har nr inskrivit (A) men vad fan gör det! det jobbiga kommer då du måste få tag i nån men inser att du inte ha nr..! haha hoppa inte det häner!! :) 
dock lite tråkigt med instagram och så.. men jag överlever! :) madde plutt lämnade ju med in sin mobil fast idag då och den tar ju betydligt längre tid! typ 10-15 arbets dagar!! hahahah! och men 3-4 dagar!!;) 
men ja massa snack om ingenting! 
sitter och kollar på snooki och jwoww. hahha det där kommer såå vara jag o moa om nått år..! 

ops i did it :)

förändringar är aldrig fel! nu är det gjort iaf och är änså länge nöjd! få la se när jag vaknar imån om det fof är så!:) saknar dock min mobil som äntligen är på lagning menmen har jag klarar mig utan min pojk i snart 10 dagar klarar jag mig utan mobilen :) 
spenderade en underbar dag med bästa vän på stan idag med massa skratt och roligheter! alltid lika kul! :) 
men aa fett nöjd än så länge!!:) 
 
 

-

<3


En skön kväll

När tankarna tar över älskar jag Dexter. Och en grymt fin underbar vän. Som man alltid kan smsa, hur sent det än är.. Han går alltid att nå. tack för du finns vännen, du betyder mer än du tror.


onsadg

Städar och kollar på friendzon, inget bättre för mig så varför inte:) skolan gick alldeles för snabbt idag, två lektionen som allt på onsdagar men känns som om jag inte ens varit där utan bara varit och fult mig på eko men Madde! Haha fett kul!:) sen blir det la att hitta på nått med henne ikv :)) alltid lika skrattigt! Trött på att det ska vara så sjukt kallt! Vill utomlands och har förvarnat mamma att jag så kommer dra då jag fyllt 18 och bestämmer själv! Haha fan vad kul man kan ha;) men men ska la åter till städningen nu för att göra mamma glad:) fjäsk på g!
Åååhh såg att det va chips på bilden!!!! Tror jag iaf! Fan! Ska pop popcorn om
Jag hitta bara för de.. Hejdå allt nyttigt..


Wiiie

Hatar morgonar och jag bryr mig inte att det är rättstavat!! Fysik på tisdagar..? Nej tack! Fysik nån gång överhuvudtaget?? Nej nej nej! skolan borde inte finnas:d tänk vad glad jag hade blivit:)) slutar någorlunda tidigt idag och sen blir det måmå:) fett trött idag och la mig fan tidigt igår.. Då är det inte ens okej..! no make up idag så ser helt död ut men då stämmer det ännu mer !:) puss!


ja hej hat inlägg

Asså ge dig. trött på mig själv att jag ens orka bry mig.. Dum som man är vill man alla sitt bäst. Men nu börjar även min lilla djävul komma krypande och isf pallar jag inte bry mig om vems bästa det är längre. Lämna det bakom dig innan det bli värre för din egna del. Vem vill ens ha drama i sitt jävla liv?
jag behöver dig.
Dumma liv! Ja finns så mycket mer att säga så nu ska jag kolla på Dexter.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_5057757fddf2b315560006af.jpg" class="image">


Redigt trött

Idrotten idag asså dör! Aldrig skrattat så mycket! Sjukaste ever! Sen gick det utför! helt helt jävla död vill egentligen bara sova nu men kollar på Dexter<3 och ska snart på nån jävla teori som jag inte pallar! :(
Frossat i mig godis chips och läsk, ska hämta glas snart med..:) och byta om till en tjockis tröja fryser som satarn! (a)
Jag vill till mitt älskade hjärta som jag saknar så!
Härlig bild från helgen!


Ibland kan man ej sova

börjar dock bli hungrig nu och varit uppe och kissat två gånger sen jag la mig! Tänkte vara duktig ikv och nana tidigt typ halv 11 senaste för att vara pigg hela veckan men icke ibland kommer viktigare saker än sömn emellan och det är så mycket mer värt de<3
det kanske kan bli normalt igen.


musik på högsta volym !

hejhej! håller förtillfället på att städa min garderob. kul att mer än hälften ska slängas.. mamma har tvingat mig tt rensa ut och idag pallar jag ej bry mig så slänger allt jag tvekar på med! behöver nytt!
var på jysk innan och beställde en ny soffa till rummet, verkligen behövligt!! köpte en söt liten klocka oxå kände att den va söt så varför inte lixxom? :)
snackade lite med min älsklig innan idag så glad men saknaden är enorm! och hej 3 dagar eller nått hahah! tönt men vad fan, kan inte precis hjälpa det haha :)
nä nu ska jag städa vidare!

<3

Att vara ifrån någon man älskar är inte lätt.. Inte ens länge men ändå är saknaden nått enormt.. Men vad gör 10 dagar av en evighet? Stor saknad för tillfället men stor glädje när vi ses igen!


Vardagar händer det typ bara söta saker?

Vet i fan vad som finns att skriva, skolfoto idag.. Bra att det var en vanlig dag då man inte fastnar på bild men skit samma! Fryser som fan men inte konstigt när man ha linne och det är svin kallt! Gårdagen var det lång dag inte hemma fören typ 7 och då kom älsklingen och gjorde sällskap när jag egentligen skulle plugga, och läraren tjatar om att jag inte lämnat in uppgiften.. Konstigt är ju inte klar!!! Men ska la försöka göra klart den när jag orkar! Vilket Inte är nu! Men började kolla på en film igår kväll och vågade inte se klart haha tönt som stänger av när det börja bli lite läskigt (a) nä hejdå ska skaffa mig ett liv nu!


Den 8 september 2012

dom orden gjorde mig till den lyckligaste(L)


söndag och plugg..

Ganska händelserik helg med massa underbara händelser! konstant varit med min älskling och ändå inte tröttnat det minsta.. Det kallas kärlek de (L) kommer inte klara mig nästnästa vecka..
Inte gjort något vettigt nu i helgen mer än spenderat den med underbara vänner som jag älskar!


GRATTIS FINASTE

grattis till min sötaste som tog körkort idag!! Även om du inte förtjänar ett grattis för att din lilla hora lurade mig att du misslyckats men egentligen när du är så grym på allt så klart att du klarade de! :) glad för din skull och du vet att du är bäst på att köra!:) söt är du!
(L)


Döda mig

Fysik


Kul liv

härligt härligt orka inte plugga och har endel att plugga vill jag lova.. Men nej tack! Ska snart bege mig upp till måmå och käka sen ska jag försöka plugga.. Bättre lycka än igår när det slutade med att en uppgift tog 30 min och jag lyckades nästan och dampade och lipade så jag slutade och orkade inte med skiten. Tror inte det kommer bli mycket bättre för svårare nu och inte speciellt motiverad heller..(y)
Grymt förkyld med så ännu bättre :)
Och saknar min Bäbbe! Kom jag på nu!


Så grymt jävla kul..!

Teori idag igen.. Hann nästan sakna det under veckan.. Eller inte! men men måste ju och vet inte varför jag inte pluggade på fysiken innan när jag var hemma och hade tid.. Aja kan bli en lång natt! Då kanske jag inte ska klaga över teori lektionen nu då.. behöver ju bara sitta och lyssna.. Fast nä..! saknar godis jämte mig iaf:( nä ska sluta vara fet nu och bli nyttig, hamnade ju på san Marino innan på lunchen så tummen upp för det(egentligen ner)
Hahaha asså denna texten är nog skriven av två Therese, den duktiga och den dåliga!! Älskar den dåliga Dock! Haha (a) :*


Då var det söndag:*

Vaknade tidigt men uppe sent ändå:) och nu är man påväg till jkpg, ja vad gör man inte för att slippa plugga..(a) så lite shopping hoppas jag på nu, mer tjockis tröjan kanske nu till vintern:d så blir mamma ännu gladare på mig:d
Och igår blev det film mys med söta vän Madde och sis sen kom min andra lilla Sötis så klagar inte :)
Och lilla daniel har fyllt vuxen igår!! (bara på papper!) :* saknade lilla skitunge! Massa grattis i efterskott till dig!!:)
Nä nu är vi i jkpg så puss puss! :*


RSS 2.0