Blubbblubb

BlubbBlubb!
La mig precis i sängen för att faktiskt sova! Blev la väldigt sent igår, blir så när man slarvar på kvällar och nätter! Nä men redigt mysigt att gosa sig in hos älskling och tänkte va duktig att plugga där men aa lika lovande som att hoppa till månen :) musiken står på högsta volym.. Typ lägsta dock.. Haha lite mytt ska de va så låter det som om jag ändå festan innan jag ska somna;)
sista dagen i skolan imån och det är härliga 8-halv 4. Och sista provet innan lovet på sista lektionen.. Humm låter lovande då jag stängde av min hjärna långt innan den ens började funka:*
Nä nu blir det lite sömn puss hej :)


Tisdag

Bajs på dig!!!! :'( haaaat!
sitter i skolan nu helt ensam för madde drog hem! Pallade inte redigt programmeringen så vi drog tidigare till donk o käkade så lagom fet nu hihi:)
Hem och plugga sen vilket jag inte är positiv till men inget val:) jadu vad mer för trist kan man berätta? Inget så bajs hej!!:d pusssssss


Day of:*

Sitter och kollar på ett gammalt program av Snooki och JWOWW när dom är på semester, asså fyfan vad jag vill! Bara åka iväg ett tag med ett gäng brudar och inte tänka på ett skit i lilla kalla värnamo! Värme, solbränna, alkohol, bra stämning, och helt galna kvällar! Seriöst vad härligt! Ert gäng på 4-8 pers och bara chilla livet! Me gusta, dock få man la ta sig till Thailand denna årstiden för speciellt varmt nån annan stans :p synd! Jaja nu ska jag drömma mig vidare här i soffan puss på er godingar!:)


Lev livet

Må bra!


Helg bästa

Fredagen började bra, halvår med finaste. Så mys och lilla k:) sen iväg till martin med massa goa människor :)
Lördagen Låg vi och sov bra mycket, vaknade dock 9 men massa powernaps hela tiden :) för att bli pigga så drog vi till martin igen och sen körde han till gymmet och då drog vi till biltvätten och det visade sig att den grå bilen va svart :o haha:) så drog vi till mig och käkade glass med chokladsås :d och sen ville martin hämtas så drog vi och hämtade han och köpte massa pizza och godis och chillade till mello med lite goa människor till :) bästade små barnen spelade bra i söndags!!:d dom spelade mot södra och bor:) så himla duktigt!! Stolt över skitungarna :) och min fina lilla pojke som va och kollade nästan hela tiden :)) sen resten av kvällen chillade vi bara :) mycket mysigt!!:)
Och nu måndag:( lång måndag dessutom :( och spärrade mitt bankomat kort i fredags så visste att jag skulle hitta det.. Gissa vad.. Jag hittade det idag.. :(


Hihi tönt är jag

Så glad för nu har jag fått träffa min älskling:d så gladgladglad och sommar med ett stort leende på läpparna med hans tröja nära mig!!:) älskar den skiten!!:)
va även på en pratstund hos käraste måmå:) alltid så bäst!!:) <3


Bästa som finns

Kan man ens bli mer finare, utseendet, personligheten, social, omtänksam och helt galet underbar!


Så patetiskt men men what to do!

skiter i det och tar det roligaaaa!! Torsdagen blev spenderad med magnus och daniel, mat en la magnus casa mumsigt! :) och fredagen spenderades med ett par brudar och goshit! Harrys i täten och underbar säng med bäst sällskap innan man somnade! Som jag saknat min pojk och då var det bara fredagen jag inte träffade han:( och bästa lördagen var att åka till ullared med sis mamma matilda och hennes mamma! Fett kul och inte allt så trött som jag trodde! Massa pengar borta men vad gör det! Och kvällen tog oss till martin med mello och scobidoo (stavning:( ) hhaha. Sen hem och sen lite senare drog även min pojk för båda mådde dåligt:p kollar på favorit program och senare blir det fotboll med mina favorit killar och tjejer! Miss my boy men what to do!


RSS 2.0