drömmer vidare!

kom tänka på hur underbart det skulle ha varit med en egen lägenhet?! åhh fuck vad jag skulle vilja ha det nu! man kan varkligen göra vad man vill med sitt liv då! bestämma om precis allt, hur det ska vara där, hur väl städat det ska vara osv aa ni fattar! längtar otroligt mycket tills jag få egen lägenhet o bara flytta hemifrån! och självklart ha en söt jävla liten hund! typ en sån?! älskar små gulliga hunder som sällskap!
självklart ska man ha en stor schäfe, alltid älskat schäfrar! varit galen i dom sen jag va riktigt liten! en nej mamma o pappa vill inte ha hund..! därför man ska flytta till eget men kan ju drömma om det ett tag till! 

trevlig söndag!

haha ojj här har det varit redigt dött kan jag erkänna!! men asså haft otroligt med plugg senaste dagarna i skolan! sen i fredgs blev det stan med sötnosarna sara o madde :) o lika så blev det på marknaden! skit mysigt! sen på kvällen blev det att fira matilda med tjej mys o mat o film o kaka o godis om man säger så ! skit mysiggt!
nu sitter jag o äter läkerol o kollar tv :) medans jag väntar på den söta alexandra ska komma hem från växsjö! (A)
sen blir det att spändera kvällen med henne! ;d nä ska bara fixa till håret sen e jag klar!! ;d
åhh hon e hemma nu(A) hihihihi

hinner inte

sitter hos moa! galet sikken volym oj nu kom dom måste sticka!!!!

tisdag onsdag torsdag sen e det fredag!!!

hopp då blir det iväg till alverstad med moa o agnes päron för att kolla på konsert som agnes då e med i ;) blir säkert e skojj!! :) så nu har jag slängt i mig lite mat o slängt på mig lite smink! ska även gå o bya om för gå i mysis kläder!
hade svenska uppsatts idag på 2.20 timmar! redigt drygt!!! tråkigaste jag vatt med om men men sånt e livet när man gå i skolan! ;)
hihih sööt katt!!

oooooookej! hyder dag idag!

det va nått jag skulle skriva men jag glömde?? aja skit smma orka inte bry mig kommer jag på det så har jag glömt det till nästa gång ändå;) men efter skolan så begav jag mig till måmå, o sen hem o skulle plugga men satt vid tv o mobilen o vipps va klockan mycket o maten var klar! o sen har jag halvsovit i soffan o nu klickade jag upp bloggskiten! ska nog börja på svenska uppsattsen som ska göras imån egentligen men lika bra att börja på den iochmed att man få ha datan så!! sikket problem min syster ha...: omg så sitter killarna o väntar på en när man haft bad för att se när man e osminkad.. HAHAHAH okej som om att jag bryr mig o jag har inte hört det en gång!!!
lite trötta ögon! ehh ah!
kan va läskig! eller just det e alltid det... ;)

(L)


äre lugnt om jag kallar dig baby??

RIKTIGT DUKTIG TJEJ IDAD! faktist pluggat engelska glosor mestadels av dagen! o det var otroligt tråkigt
o fof inte lärt mig dom! (A) hehe, men det kommer la.. ;) o denna veckan ser förjävlig ut! provprovprov uppsats o mera prov! sjukaste på länge! orka inte med det !! :( men det fixar la sig! nä nu ska jag lägga in lite musik på mobilhelvetet! lite sent men bättre sent än aldrig eller hur e det;) fast det gäller ju inte allid kom jag på..
aja ha en fortatt bra sööööööööööndag!! ;d
syskonen Svensson!

då blev det kvällen..!

en hemmakväll med päronen ikv medans alla har kul..! asså tiden har verkligen segats fram idag/ikv! sjukaste på länge! men ögonen börja bli trötta o ser knappt vad jag skriver så snart blire en film istället! bara att hoppas att den e bra så man inte somnar direkt! heheh inte långt ifrån!!

söt liten klass!!


FUCK LIFE!!

nu drog jonna moa cattis och amanda! ;( ba för dom har fixat sig o bror ska köra iväg dom nu! vill med med men nej ska vara hemma o vila-.-
pappa kom iaf hem med ahlgrens bilar.. annar e allt bara fuck life!! ska sluta detta blogginlägg nu för annars bli rdet bara ett väldigt nerlåtande inlägg!! ;(

maaaaaaaat

åhh glad!! senare idag så tas styggnen bort!! ;d över glad för det!!!
göö som fan!! men nu börjar smallville! as spännande !! hihihi slänger in ett inlägg senare skulle jag tro!! ;)))
freeeeeeeeeeeeeeeedag!! hejdå!!!

syster min!

jonna (A)

ops

hoppade över förmiddan idag i skolan så drog dit vid typ 1 istället :) hade bara svenska o engelska, o vi har vist blandat ihop dom nu så he snurr!! :) men e det ju alltid endå så ;)
o nu e vi hemkommna o ny ätna!! o moa is in tha house med ! alltid lika bra!! men blir nog att försöka plugga lite med för nu ligger jaf öven back medd biologiprovet!! ett måste är att plugga engelska och biologi! ligger verkligen inte bra till i nått ämne nu förtiden ! men först bli frisk sen blir det skolan!! :)
gaaaaaaaaalet ! men mage har jordbävning innom sig! hahah lter det iaf!! (A) men nu vill jonna ha till baka sin data så ska bara kolla om det finns nån fin bild att ta!! :)))
cykel tur? ;o
bild från italien för ett tag sen!!

dunkdunkdunk

väntar på biologin ska börjaaa.. inte det roligaste, och har prov i skiten imån o kan verkligen ingenting! hejj ännu ett F.. palllla inte !
huvudet dunkar som inihelveter kan det bara ite vara helg?? orker inte med en skoldag till. men det är bara onsdag.. helvete jävla ondsag! dunkdunkdunkdunkdunkdunkdunkdunkdunkdunkdunk herrå livet.

potatismos!

igår- va i skolan från 9 till halv 2 iaf :)) alltid något när man inte lyckats äta! (A)
sen vare soffan hela dagen/kvällen o det e så trååååååkigt! men måmå var ju här så :) sen flyttade jag mig från soffan till skönaste sängen, o shit vad trött man var då.. nej inte precis så problem med att somna- eh ja ! men börjar ju 11 idag så har precis hämtat chocklad mjölken o mackan :) så nu blir det tv och frukost sen kommer måmå o kör ner mig till skolan! :) puss hejj hoppas alla få en bra dag!! ;d

[email protected] !!

jaduu började med att plugga idag efter tv o frukost, sen käkade vi maaat as gott!!  haha. sen skulle jg gå upp o hälsa på måmå men istället tittade petrus förbi ! lite oväntat men trevligt!! :)) tjabbade bort massa tid! o så drog han nyss o nu sitter jag o kollar på ifk-ängelholm! kul att ängelholm fick straff o satte den! bara secunderna efter så fick ifk straff med! o självklart sitter den med!! 1-1 bra bra! nu e det bara för ifk att sätta en till o segern e våååååååår!! :d
skaffade ny msn nu med om nån vll veta! o failade med mitt egna namn... hehhee hejj vad bra du!!
nä nu börjar matchen allt bli spännande så måste kolla!! ;o

galen i dig! :*

soffan har blivit min nya bästa vän.... men snart blir det att fixa sig! känns nästan helt prefekt idag!! humööret på topp men magen tom! (A) fof lite svårt för att äta men inte konstigt!! ikväll blir det att åka med mamma o jonna till rydaholm för att lyssna på livslust o sööta lilla moa sjunger (A) hihihih :)
finns inte precs så jätte mycket att skriva om precis ? gö ju ingenting på dagarna mer än kollar tv?? men blir ändring på det snaaaaaaaaaaaart!! ;d taggad på att börja träna nu med så! :)
hoppas att alla få en trevlig lööördag ! ;d
jaa så kan det gå ibland! o humöret är ändå på topp som nu ser!! ;)

glad tjej!!

hahah ligger här o kollar på föräldrafällan! kan la inte precis klaga (A) åhh den e så himmla gullig precis när dom inser att dom e vilingar !! ÄLSKAR DEN!!!!

väldigt låååång skrivet men stå ganska mycket operationen!!

asåå shit! vet inte vart jag ska börja!! hänt massa på två tre dagar bara!
men sen det senaste inlägget har det ju hänt lite saker (A)
.
borjade med att jag o mamma åkte till skukhuset, kom dit o fick byta om till deras "sjukklader" som jag kallar det! sen sa dom till mig att gå på toa så bara tt lyda xd sen fick jag lägga mig i en säng med as varmt o skönt täcke o då va klockan typ 10 dom snackade lite om tabletter o sen fick vi en tidning att bläddra i.. inget intresannt över huvudtagt!! sen kom det andra läkare ( tror jag iaf ??) så fick mamma gå för jag skulle till förberedningsrummet. orkade typ inte bli orolig så bara tänkte på annat.
hon snackade lite med mig men det var mest typs o hon satte massa sladdar på mig o sen fick jag lyssna på musik o sen kom det tpy olika läkare som gick in o ut hela tiden o smilade o nickade.
när man låg där såg man typ genom två små fönster o läkre som håll på så jag tänkte att dom förberädde...  men så frågade en om dom vr klara snart o han den ena svarade - vi håller på att sy ihop.. JAG HÖJDE VOLYMEN PÅ MUSIKEN IAF!! o tänkte typ ehh snart e det jag som ligger där o dom syr i mig.. ehh lite smått nervös!! men kom istället tänka på att jonna o dom hade spanska just då så äkta glad igen!
sen satte dom kanyl på mig o det känndes inte ens ;d ;o äkta förvånad (A) så efter jag luggit i förberednings rummer mer ään en timme så kom jag på att jag faktist var kissnödig ändå.. heeheh dom tvekade på om jag fick gå o kissa men sen fick jag det (A) skulle ju egentligen bara luggit där i 30 min eller nått?? så efter 1.5 timma fick jag lungnande medel o fuck vad det snurrade då! haha asså panik o så kom jg in i operationssalen o där inne kommer jag mest ihåg att två läkare bara - det var en ung tjej som skulle opereras för gallsten. o blablabla. min tanke * aamen shit det har jag inte hört innan....* hahaha orka inte!! men det var en läkare med som inte var jätte gammal som sa att hon oxå hade opererats för det när hon var 25 år o hon var verkligen jätte trevligt!!
sen fick jag syrgas o minns inget mer där inne!  som tur är!!) haha, jo kommer ihåg att ja glåg o kollade på klockan o då var den kvart i 12 (A)
.
sen e ögonen jätte tröga o jag ser massa jävla sladdar i taket typ o ba whhhhat var e jag??
sen stängs dom igen o så bir det nårra gånger! sen kommer jag ihåg att jag typ pratade med nån på uppvakningen o ba
- var e jag??
hon ba- på uppvakningen.
jag- ehh vad gör jag här..?!?!?!?!?
hon- du är på sjukhuset..
jag- öhh vad gör jag här?!?!
hon- du har opererats.
jag- för vad !?!?! ;O
hon - gallsten...
så sommnar jag igen xd
sen nästa gång typ säger jag att jag mår så jävla illa o har cp ont i magen o bla bla så för jag morfin o det hjälpte inte o klagade o sa att jag vill hem(A) o en fick jag mer mofin o somnade. nästa gång så frågade jag var mamma var o dom b honringde precis hon e på parkeringne.
jag - men var e min väska!?
hon- den har dom på avdelningen.
jag. men jag vill ha mitt gosedjur..
hon- vaa vad sa du??
jag- jag vill ha mitt gosedjur ju!
o massa. dom måste ju trott jag va goooiboet! det är som jag kommer ihåg iaf ;) o sen var mamma där o sen kom pappa o jonna o jag vaa ju tvungen att visa jonna kanylen (A) hon typ svimmade () snyll jag e!! :) sen fick jag äntligen komma upp  till rummet o då va klockn 7.. ;o vart tog tiden vägen ;o
sen kom det nån tant jag skulle dela rum med.. hon var tyst till mn skulle sova.. jag skojjar inte vafan hon ringde på den jävla kockan heeela tiden o ba:jag vill ha vatten jag e så torr i munnen personalen- men du e fastande till du har gjort röntgen. sen lite senare jag vill ha nått o dricka, hela tiden" o att hon mådde illa o hon hade fått spruta för det men det hälpte inte o att hon kunde få en til men nej det vill hon inte utan hon ville ligga där o klaga.. o hålla mig vaken totalt. DAMP! sen på dagen då jävla var hon tyst igen.. bara at hon ville ha ett glas vatten o blabla.. men jag fick ju iaf åka hem sen så! mamma kom o hämtade mig vid halv 3 så äkta glad :)) o hon hade varit där på morgonen med o hört hur jobbig tanten var.. såå (Y) -.-
så nu har ja varit hemma massa o bara tat det lugnt :))
o min mageeeeeee ser för jävla lajje ut! gillar den inte alls! o ont ska den göra o går as fult! xd hahha men det blir ju bättre så :) kan ju sitta mycket nu (A) o gå lite fram o tillbaka :) o äta (A) hahah så braa.
.
hahah jävla vad långt det bleev!! men
1: jag har tråkigt o råkar då gå in på lite dittaljer!
2: finns inget att göra?!
3: asså det vet jag inte?!
4:inte varje dag man opererar bort gallblåsan? ( just det!!, har fått med mig hem stenarna från gallblåsan med! dom flesta iaf! as äkligt är deee!! )
5: bara för att femman ska vara med..?
6: slipper skolan, as gött men saknar det faktist lite!! (A) inte alltid man säger det!

hihihi godmorron!! :)

sitter o vänta på att dra upp till sjukan nu.. börjar bli nervööös!!
ingenaning om hur dom kommer göra!! o vill inte veta det förens everfåt heller!! tänk vad äckligt att nån ska skära i magen !! vill inte ha massa ärr helle... vad har jag för val... inga!! haha eller jo, ha kvar gallan o ha skit ont, eller ta bort den nu..!! haha pallar inte , men jag slipper ju skolan iaf ! lite glad för det!! :) omg.. mamma tycker jag ska lämna mobil o data hemma.. nej tack mobilen SKA iaf med !! (A) nä nu ka jag torka håret o sen lägga mig o vila! :) ha det bäst! och slänger upp ett inlägg senare när det är klart men det vet jag inte när jag orkar heller!! haha märker vi :))))
i fredags!! :)  så det ska vara där killarna hör hemma!! ;)

nervöööös tjej!!

haha har världens bästaste älskling!! moa ringde innan o vi snackade bort massa skit o snackade om morgondagen!! haha hon har ju varit sövd innan så hon berättade massa sakeer hon gjort när ho vaknade o babblade på om det !! braa det för nu känner jag mig inte lika nervös längre!! men längtar inte alls !! as glad att du rimgde!! hiiihihih :)))
o nu blir det film för att lugna ner sig ännu mera!!
bilder på älsklingen!! hahah glad blir hon nog allt ;)))
min söta älskade bästa vänn som betyder allt! fucking älskar dig människa!!!!! ;d hihiihi
pussss

tisdag heeeeeela dagen!!

hemma (L) skolan idag har faktist gått väldigt snabbt ändå, men började ju 10 typ så!! :)
inget perfekt väder helle så lite tråkigt o kallt att cykla i!!  åt hos måmå idag() alltid lika bäst o god mat!! :) o nu har vi bänkat oss framför datan o tv (Y) som alltid!! o tagga lagom till imån så.:!!! (N)
nä men ha det så trevligt nu så slänger jag la upp nått mer inägg seeeeeeenare!!
:)

puss o godnattt!!

skolan idag sen hem snabbt o äta o sån snäll pappa som hämtade mig(A) alltid gött o slippa cykla hem när det regnar!!:) sen körde bror ner mig till alexandra (Y) o vi skojjade la runt som fan !! verkligen underbar tjej detdära!! :) top faktist en cykelrunda med med ojj just det var i vmo så inte en enda människa ute!! hahah se kom mamma o hämtade mig(A) tror man haft det soft eller?! sluppit cykla mycket idag!! fett glad!! ;d
nu ska jag läga mig o kolla på en film o smsa med min söta bäbbe :))
såååå goooooooodnatt!! :))))
stämmer till 100!! :)

döda mig.

snälla nån? har verkligen pluggat nästan hela dagen..! med vissa snå avbrott så jag inte skulle hinna bli galen!
skrev precis klart om två olika saker i samhälls skiten o så fick jag veta att jacob hade med skrivit om den ena så bara att börja på nästa(Y) orka inte!! tur att man då inte helle gjort alla glosor man har ill imån.- bra att man planerar sina läxor..(Y) men fuck spanskan bryr mig inte länge! o engelska läraren e ju ändå blind så hon ser la inte om boken e uppe? det har hon iaf inte gjort dom andra gångerna så (A) :)
nä åter till samhälls pluggandet!! ska ta en mycket lättare denna gångn!! :o

lördags kväll!! :)

yääe söndag idag..! idag blir det pluggpluggpluggplugg och ännu mera plugg... har ungefär 20 engelska glosor, 50 spanska glosor och samhälls grupparbetet till imån...! vilket liv! kollar tv men ska nog stänga av den nu? o gå o hämta en glass o börja med samhällen o sedan skicka iväg det till jakob :)) ohh jag vill inbte plugggga! panik på skolan!
.
.
.

just det , hade e trevlig dag igår fasten att et va lite kaoz:) kvällen började med att amanda o johannes kom ht o vi cyklade ner o mötte armin o sen drog jag jonna amanda o armin till emir! sen vidare till en annan som bodde andra sidan man kunde komma i vmo..!! jobbigt att cykla! men amanda o jag turades om! sen när vi kom dit hann vi vara där en stund när vi hade tröttnat på det så va jag o jahannes på väg att dra hem, men då skulle alla till gb som bor i amerika området o det va ju ändå påvägen hem, tappade bort alla mina vänner för dom cyklade iväg ;p så tog sälle med nån o det va la trevligt :) väl hos gb var vi ganska trötta så jag jonna o johannes drog hem till oss, o se drog johannes hem o jg va helt trött men la mig o kollade på en film :)

I have a secret, I want to tell you, But you never listen to me.

lööördagar e aldrig fel!! :)

nattugglor sov med er!! :)

först donkan sen ll sedan upp till natta o käkade toast :) sen drog jag o petrus till hemköp o han cyklade jävlgt snabbt!! :) haha sen drog jag vidare upp till bäbbe o blandnigen av min mat idag blev inte bra så spydde upp det märkte jag, sen gav han mig vatten istället men det ville heller inte stanna!! om nån vill vet.
annars vara trevligt där o snälla kompisar han har :) sen kom sis o vi drog hem!! :)
trevlig kväll få man väll ändå säga, men nu ska min mage få vila lite för nu mår den verkligen väre en skit! så sätter på en bra film( hoppas den e bra iaf)?! haha puss på er

blääääää :)

vet i fan vad jag gjort i skoln idag mer än sista lektionen? o då jobbade jag verkligen braa!!
hade gympa idag-.- kul att jag tänkte att vi hade svenska istället(Y) vi har typ äckelshema så är olika varannan vecka o självklart tar man fel??!! ;P men whatever har ju verldens cilligaste lärare där så han bryr sig inte :)
väntade sedan på jonna o sen stack vi hem :) o åt negerbollar o nu blire glass o tv!! :) aldrig fel på en fredag!! ;d

du är saknad, du och jag tillhör varandra, föralltid


BÖG

asså sovit över 12 timmar i natt e ju aldrig fel!! haha men lika trött för det!! o sen gjorde moa mat o nu ligger vi sängen igen!! hon spelar nått spel på min mobil som e tråkit! nått där man plockar hår på en tjej o så måste man dra lagom hårt?? aja sjukt tråkigt så tänkte slänga in ett inlägg istället! ;)
.
men ska nog snart börja dra mig hemmåt när det ändå inte regnar o baka för jonna sa att vi skulle det?? ;p gott! :)
hur gött somhellst med studie dag idag! så måste la plugga ed.. hah men det skulle jag behövt vilket som!! ska öra klart samhällskunskapen i grupparbetet för inte skrivit klart mitt ännu.. o sen blir det att pluggain massa spanska glosor, tyo bara 48 st, o sen engelsa glosor , bra med två olika språk glosor till samma dag...!!
som sagt har adrig påstått att lärare är smart!!!!

hos moa!! :)

vatt me dmoa sen jag slutade typ idag, började med pizza på älsklingssäller san marino!! :) alltid lika gott o sen hem till moa o kolla film skit najjs film faktist!! :) o sen hemma o packade o sen moa igen o fulat oss o nu blir det hemköp!!! ::) aldrig fel det kan man säga o sen blir det mer ffffffilm !!! :))))) harre så bra så blir det mer uppdatering senare !! :)

tisdag!!

kul liv har inget o gör o basse stack till skillingaryd.. fast hoppas han missade tåget eller nått!! haha
vet inte vad jag ska hitta på nu istället men börjar la snart så :) men har cp trråkiga biologi!!! sen mat ;d
sen idag blir det att dra upp till måmå o sen plugga spanska.. hatar spanska o läraren har gett oss prov på sidorna 18-54... till imån o sen på måndag har vi fucking 48 glosor på spanska o kan inte en enda av dom.. kul liv ännu mera!! men nu ska jag se om jag kan hitta nån i min klass :) puss hej!!
fastnat för bilden!! :) :)

måndagmorgon...!

morgon!! snart blir det att dra till skolan!! håller på att blogga nu som jag inte hinner egentligen men aja!  sminka mig just nu som jag inte pallar med men lika bra att ha det gjort!! o sen torka håret o fixa till det!! frukost blir det efter det om nån nu bryr sig!! ;) men har brottom så bloggar kanske senare!! :)
sötsak!!

I have a secret that nobody else knows about. it is about us.



mums!

chockladmjölk o banan (Y)

sitter o slööar framför datan o tvn just nu som jag gjort ganska mycket senaste tiden, redigt trötte tjej men jag lever!! :)
läste om gallstensoperation innan.. asså börjar bli redigt nervöse nu!! visst det e ett bra tag till men ändå! men det blir ju bra sen få la va glad :) o kan äntligen äta vindruvor efter ett tag som jag lskar mer änallt annat!! ;D
cattis e världens gulligaste som köpte ett skal till min mobil och plast till framsidan så jag slipper repa den ännu mera!! taack! :):)
men nu mådte jag kissa panik!! haha alla som då vill veta! pussssssssssssssssssssss'
och självklart en vacker bild på sara älsklingen!! :):)

bildbomb!

mums!
i got u!
gulligaste! (A)
tack!
söt josef e !! :)
eddde ! :)
så såg min helj ut ungefär!! otroligt braaa!! ;d tack alla!
jaa finns massor av mera bilder !! men orka inte ladda upp fler!! :)))

löördag :)

precis gott upp o ätit chocklad som är det bästa som finns!! kollar på barnpogram! det e fan med bland det bästa som finns!!!! :) började ladde ner en film igår.. somnade med datan upp o sen vaknade jag med den på golvet.. upp och ner... heheheh bra bra!! men den lever så :)) nu ska jag nog ta o äta frukost!! sen date duschen som fan!! :)
O HELA HUSET E TOMT SÅ MUUUUUUUUUUUSIK !! o sen iväg till jkpg med mission kyrkan för återträff av strandgårdeN!! KAN BLI KUL!
men måste få tag på min älskling nu!!

i love you

what to say..?

RSS 2.0