Du vet vad jag vill var som när som.

efter skolan begav sig jag och Moa till hennes Måmå och måfa!:) alltid lika mysig så käkade lite och sen till körskolan och det va ändå kul , sen kom mamma och vi gick på stan och shoppade:) sen pizzatime och nu andra avsnittet av Dexter för kvällen :) och myser med tänka ljus!:) kärlek till den filmen vill jag lova!:) fredag imån aldrig fel det heller!:)


För himla kul

Jaaha precis bad jag ville ha!


Yäääe älskar torsdagar!

Eller verkligen inte.. lång skoldag. Mörkt ute. Ville stanna i sängen med underbaraste. Tråkiga lektionen. Mörk när man ska hem. Köra med bildskolan. Mörkt då med. Ful. Hoppas många lärare är sjuka. Speciellt nästa lektion. Vill ha redbull, milkshake, glass. Vill till San Marino. åh så fint inlägg! Stackare som läst hela men tyvärr kan ni inte få det ogjort!;)) hihih puss på er! :)
Hon är duktig och pluggar men inte jag! :d


Hemma!

Hemma från en härlig sväng på a6 med mamma sis och måmå:d dock bara ljus köpta och godis haha.. Är jag inte på shopping humör så är man inte! Mys fika och mycket skratt!!:)
Väntar på en skitunge nu och sen sova gott:) puss!
Ja men lite lagom ful bara måste man få vara!!:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_50b66dd8e087c31b0e5e2e61.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_50b66ddbddf2b36dd500213d.jpg" class="image">


onsdag!:)

något som alltid kan göra min dag och bara en betydelsefull person lyckas med som man inte träffat på länge bästavän. precis när man ska gå och kramar den och ska släppa kramar den ännu hårdare! Glädjen bara sprids och man blir ännu gladare! Bäbbe en man inte träffar ofta längre men alltid bästavän för mig!

Dagen kunde inte börja bättre en idag, två trötta sötnötar som har sovmorgon!! Älskar att få vakna upp jämte min älskling!! speciellt när vi inte behöver stressa :) och två lektionen i skolan och nu hemma och käkar :) känner mig duktig som gick hem idag :d en början iaf:) måste börja träna nu och sluta med allt onyttigt godis!:( nu blir det Dexter :*


kallt och mörkt!

usch dett aväder kan gå och dö eller vad som hellst! ;( gillar verkligen inte att det är kolsvart är man går upp och verkligen behöver släpa sig upp och ändå helt åt helvete död, kanska för man inte sover speciellt tidigt dock men det är bättre att skylla på vädret! och när mn kommer hem ( bero på när man slutar då men runt 3 halv 4 ) så är det lika mörkt som när man går upp.. fan kan man inte gå i skolan nu istället när det är mörkt..! jaja, idag var det att dra upp till måmå! :) alltid lika kul!!! :) me gusta. 
och för att jag är bäst hatar jag iPhone!! sitter och kollar på barnprogram.. urtråkigt men orka inte kolla på dexter nu för dom är så långa och fundera på att nana tidigt! :) kanske plugga med, eller nej tråkigt! och ont i huvudet som tusan till och från så nej tack! :) 

Slu

Slutade tidigt idag så mammi körde hem mig:) bakade mer pepparkakor och käkade och fixade :) sen kom min alldeles egna sötnos och till slut drog vi och träffade Mange och Fransson :) men skitungarna ska då alltid gymma och bli biffiga :)
Inget bra på tv alls! Fundera på att kolla lite Dexter, dör! Så jävla kaoz! Åh! Så känner att jag måste kolla vidare!:)


:)

Kan ej sova så kolla lite på texter:) hittade denna och jaa det finns nog två personer denna stämmer in på, best friend och boyfriend.


Min helg har varit helt sjuk underbar!

Och jag bli då bara kärare och kärare för varje sekund som går! Och så alla vet så va han hur gullig som helst nu ikv!!! skulle träna med några tränare från ifk, och ja man kan la säga att sånt vågar jag knappt men kände att det va lika bra att ta tag i det! Så tjatar jag på
han att han gärna få hänga med in(a) och det slutar med att sötnosen stannar kvar :) underbart sött! Fett kul oxå med enormt ansträngande! Trodde jag skulle dö eller nått!
Nu är det Dexter som gäller och njuta efter helgens underbara timmar!:) hoppas alla mår lika bra som jag!:) puss godnatt:)


ticktack ticktack

läste igenom dom jävla äckel filosoferna nu för att inte somna :) vill veta att min älskling kommit hem utan att något hänt sen ska jag träffa på john blund ett par timmar innan provet imån.. Hej vad jag är skoltrött och skiter fullständigt i plugget! Men har iaf läst igenom häftet så nöjd denna gången.. :) min lampa lyser fof! Inte varit släkt på ett bra tag över två månader! hihih töntigt med finns en tanke bakom(a) och har tröttnat på alla spelen på mobilen utom restutant eller vad fan det heter, orkar inte kolla! :) så vet inte vad jag ska göra nu när jag bloggat klart! Gosar med min sötis tröja och det luktar underbart, luktar han på långväg och finns inget mer underbart än den lukten! Inte ens godis, och jag älskar verkligen godis sjukt mycket! Haha jaja nu bara skriver jag för att jag inte ha nått annat för mig.. Puss godnatt!!:) nej texten på bilden har absolut inget med något att göra:* har en älskling som istället lägger på mig täcket! (ibland) ;d


Lycklig som tusan

Som lyckligast, långt borta!


<3

Ibland är det skrämmande hur mycket man saknar den gamla tiden! hatar känslan att sakna, och veta att det bara är minnen.


Kliar nått förbannat i ögat.

Hatiska morgonar! Varför kan man bara inte få sova-.- kol svart ute och klockan är 20 i 8.. Mörkt=sova..


Död

Sen typ halv två har jag spelat mobil spel.. Pluggat.. Kollat två härliga avsnitt av Dexter och nu plugga igen, samt invänta älskling! Kan behövas med en glad själ! Alltid lika underbar och oemotståndlig! lite mat i magen skadar nog inte heller men inte sugen på äcklig macka! Haha jaja plugg nu så herrå!!:)


pooofpooof

denna bilden finns på många ställen och innan har jag faktiskt inte tänk så mycket på den, men för någon dag sen kollade jag på den och tänkte på en speciell person i mitt liv, han har inte funnits överdrivet länge men ett tag, och under den tiden från att han var en främling till nu med massa skit emellan så kom jag tänka på att allt som har hänt och att vi kom så nära varandra, kommer jag aldrig någonsin behöva använda bilden ovan, och det är jag sjukt glad för! och det jag ville säga är att jag ångrar inte att jag/vi tog denna chansen! :) precis bakat goda pepparkakor! äntligen säger jag bara! skulle egentligen gjort det i går när mamma kom hem med det men då kollade jag och moa runt lite på resor, hittade inte direkt något men en bit påvägen! sen vet jag inte ifall det är speciellt bra att bara åka två tjejer till ett främmande ställa, och ifall något händer :P sen kom min söta lillskit som jag saknat sjukt! alltid underbart att somna och vakna jämte honom och för en gångs skull fick jag ligga kvar och han skynda upp! men hade hellre haft kvar honom i sängen hela dagen! :) jaha nu ska jag antingen äta något eller kolla om vi har glass hemma, eller kanske till och med både och för att vara duktig liten kicka! :)
härlig bild! :)

Så här bra är jag!

Det gick inte speciellt bra att plugga nä.. Men det är fett tråkigt! Borde vara förbjudet att plugga!!:d tänk vad bra man hade levt då!!:))))


Engelska är verkligen inte mitt ämne..

Prov i grammatiken imån och fattar inget och vill inte fatta! Så jaa jag bryr mig inte! Och jag fryser , ska ha tjockis tröja i fortsättningen! Måste plugga när jag kommer hem med och lång dag i skolan döööö! Skridskor innan och det va faktiskt kul men ont i fötterna och kallt!!! Haha:) slutar engelska 20 i så längtar! Spelar mobilspel och bloggar för har ingen som är bra på att vara social , daniel känn dig inte utpekad.. :* världens tova i håret:o aja orka inte mitt fina inlägg där det inte finns något logiskt alls i! Och svenska är urgrym:)))) puss hej!


Godnatt

Ensamt och tyst! inte positivt någonstans! Men helgen har varit helt sjukt underbar!!:) just nu gosar jag med älsklings tröja men luktar knappt honom längre men det känns ändå tryggare!!:) dagen va lugn och skön och ikv drog vi och träffade saran åhsberg pillan sedan våldgästade vi kära Jesper :d bra dag men fina vänner och pojkvän! älskar honom mer för varje hjärtslag!! (a)


Nu har dom gått så jag få sova!

Ligger i moas soffa efter att alla gått! Trött som fan och jaaa som somnade självklart! Märkte att alla skulle gå så ba hehe oj! Aja så kan det gå! Men aa ska sova vidare nu med bästis! Puss hej!
Bilder under dagen:)


Hejhopp!

Nu är det riskettan som gäller! Kan la inte påpeka att jag är jätte sugen på att sitta och lyssna, jag vet redan att man inte ska dricka alkohol eller ta droger eller nån sån skit och sen köra bil-.- aja! Puss hej


Nov. 15, 2012


Äntligen!

Längtat och saknat så in i helvete! Och äntligen ligger jag och kolla på världens bästa Dexter!:) underbart!! Va med mina små älsklingar efter skolan och dom drog nyss till das gym:) knäppa som alltid måste göra det..! Så väntat på att min underbara älskling ska komma hit igen och mysa med mig :) fett trött men aa ändå inte :) hejdå ska kolla vidare nu puss


Hat

Aa men hej förra inlägget segade för mycket bara så aa las upp nu men skulle upp igår kväll!!
Provet gick ju helt jävla underbart.. Eller hur var det egentligen.. Gjorde som jag tänk, sket i att plugga helt och hållet och jaa, man få skylla sig själv:d aja skiter i! Programmering nu och ja mobilen är mycket mer intressantare! Vill sov så fuck it sovmorgon imån underbart!


<3

Nu har jag mitt allt hos mig<3


Lugnt och skönt!

Sitter nu och har precis ätit en macka lugnt och stilla! Ingen stress över huvudtaget, så himla skönt att vara hemma själv på morgonen, tyvärr har jag bara en kort sovmorgon på onsdagar, men aaja!
Igår blev det skolan, snabbt hos Måmå och sen hem och skriva klart engelska saken! Men väl klar med den så tog jag det bara allmänt lugnt och sen stressade jag Moa för vi skulle fika och hon va seg! Sen skrev skiten att hon åker nu och jaaa men hej tro jag va klar då eller:o nej! Eller mer min bror var ej klar! Haha. Sen vare en god fika snackis! Och ett tag senare kom saran och pillan förbi:)) även min älskling kom en stund och sen åkte vi hem och satt och åt och jag kollade på när han pluggade! Känns så skönt att få glo på någon som pluggar! Hihi puss! Jaa sen låg vi la mest och snackade tills klockan blev alldeles för mycket! Min lilla älskling är allt för underbar!
Aa nu ska jag iaf fixa mig :) good to be fräsch! Haha aa fråga mig inte!:,)


Bloggtime

Hej vi säger hejdå!;* och godnatt och att jag har en retande pojkvän som jag ändå älskar! Puss!<3


Duktig men död.

Jaaa jag lever, har idag haft den roligaste dagen i mitt liv.. Läst en engelska bok på 281 sidor och det tog mig ungefär 11 timmar.. Så jag blev precis klar med den.. Snacka om att jag är helt efterbliven nu och orkar knappt skriva nu..

Ligger förövrigt i sängen och håller hårt om min älsklings skjorta ikväll igen! Den luktar så grymt gott och gissa vad, den luktar han! ja jag har världens löjligaste leende just nu men vafan älskar man någon så gör man(a)
Mitt hjärta slår för min älskling Daniel Svensson! Nu ska jag sova och drömma sött och gosa!:)) puss på er!:)


Tooooooooppppen

ligger nu i manges säng och gosar med älskling och kollar på när Mange dödar terrorister! Hans Xbox golden har gott ut, live gold.. Hette det visst rättar älskling.. Jaja dont give a fuck! Hihih vet inte vad jag kan dela med mig av mer men aja ha ett bra liv!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_509d6570e087c377455ea407.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_509d6570e087c377455ea407.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_509d65739606ee05f46cc062.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_509d65739606ee05f46cc062.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_509d65cdddf2b338a9000a15.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_509d65d0e087c3774e83bb96.jpg" class="image">


Mys dag igår

Gårdagen blev inte som tänkt! Bra igår med sämmre idag haha!
Hade planer på att plugga hela dagen, men som sagt när jag va Påväg hem strandade jag och snackade med saran och Michelle så blev jag med tvingad på fika med dom Danne och Moa:) mycket mysigt! Sen drog jag och Moa på andra äventyr och tillslut satt vi på ss och käkade pommes haha sen va vi i mk och ja barn är allt för roliga om man säger så! Kul kul :) och slutade på donken med underbara vänner och pojkvän :) hemma för sen för att ens tänka på att plugga och en söt pojkvän med mig hem oxå så nej till plugg och ja till mys!:)
Och det finns inget mer underbart än att vakna upp jämte värdens finaste underbaraste snyggaste perfektaste pojkvän och veta att det va två månader sen han gjorde mig till den lyckligaste tjejen! Puss älskar dig!:)
nu blir det käk med bästa vän! Om hon kommer idag vill säga.. Sega jävel:*


Favvo tröja.

Nu på med favvotröjan och Dexter, bara älsklingen som saknas! DuGörMigHelOchJagKommerAldrigKlaraMigUtanDigDaniel.TackFörDuFinnsIMittLivOchGörMigOchMittHjärtaHelt,BetyderMerÄnVadDuTror.


Klagar ej!

Ligger nu och myser i soffan till älskade Dexter som alltid, skolan Måmå bilskolan köpa godis och soffan så härlig har min dag sett ut!:)
Och mamma lagar wok så mums på hög nivå! Me gusta a lot:) fundera även på att faktiskt ta tag i mitt liv och skolan fram för allt! hoy


Uppe och död.

wiiie jag känner att jag ska nana tidigt idag..! Trodde jag skulle dö när jag vaknade efter att larmet pipit ett bra tag innan jag märkte det :) jaja nu har jag programmering så helvete! Kul att få tillbaka proven och han har sagt att några hade f.. Bra att han ska prata individuellt med oss.. Hejdå!!:(
(fel med uppladdning)


Slut på höstlov!

lovet är nu slut och studiedagen är förbrukad.. Idag tillbringades dagen med att vakna upp jämte en knas som ligger och kramar mig och säger usch jag skulle kunna sova 2 timmar till! jag tyckte det lät väldigt bra tills jag frågade vad klocka va haha aldrig att vi lyckats sova till 12 innan.. Men aja varför inte:) sen drog vi direkt till Mange som har varit så illa tvungen att umgås med oss två idag!:) alltid lika roligt med mina två knäppisar!:)
lite konstigt att somna själv ikv med men det ska la gå:) gårdagen va rolig men fail;) Moa kom hit och va med mig och danne och sen kom även Mange och hälsade på:) våra planer va att vi skulle dra till ett så kallat spökhus och skrämma några kompisar men va visst fler som hade den idén så var 2 timmars plan gick åt helvete haha men kul hade vi ändå!!:) sen kväll med härligt folk:)
Nä nu är jag "trött" så ska försöka nana skönt och förhoppningsvis drömma något positivt eller inte drömma alls!! För senaste två nätterna har då inte varit roliga drömmar.. Hatar sånt:(
Puss på er som jag älskar!!
Just det! Kollade klart Harry Potter filmen idag!! haha äntligen, och det tog hela lovet!!;) vi är duktiga små skitungar vi!:)
Puss godnatt!:) och sen söt bild bara för jag älskar dig!!:*


:)))

Blev skillingaryd med mammi och sis och en snabbis på stan :) och nu sitter jag med toning i håret som snart ska tvättas ur:) inte helt fel ändå! vatten i båda ögonen ... Dags för omsminkning puss hej.


Lalalala fredag har det varit hela veckan

Men idag är det faktisk fredag helt och hållet! Och självklart vaknar Therese Svensson upp jämte en underbar pojkvän! Så gose är den människan! Nu ska jag iaf försöka plugga och slita mig från Dexter... Men det är så in i helvetes spännande.. Går inte.. Daniel läs ej detta.. Och om du gjort det redan glöm det..:* alla borde kolla Dexter! :)


Myyskväll ändå

Lite halvt skeptisk till kvällen men mysig!:) skyfall är definitivt se värd!! me gusta:)
En mindre mysig sak blir att nana själv efter att nanat med älsklingen i en vecka nu och nästan varit med skitungen konstant! skönt och konstigt på samma gång!:) få iaf heeeela sängen för mig själv och ingen liten sötsak som snarkar jämte mig(a) stackars mange som varit tvungen att dras med oss oxå en hel del denna veckan(a) men nu ska jag kolla vidare på Dexter om det funkar , annars är risken stor att jag somnar... :d puss godnatt sötisar:)


RSS 2.0