Mähä

ligger och kollar på hur söt min sötnöt är och gjort hela morgonen :)) Harry Potter maratonet går ju lite så där! Men en film kvar nu!;) blev iaf en härlig tisdag både dag och kväll!:)
Vet inte varför med det går inte att ladda upp bilder så få ta och försöka senare!:)
Och bara för att denna appen är störd laddar jag upp inläggen ett par timmar senare! så nu ska jag hoppa in i Duschen och sen fixa mig lite snabbt:)
Ja den las upp senare än förväntat..


Mys

Sitter och kollar på film med mina två älsklingar precis som igår!:) Harry Potter maraton men inte 3an :( och det är på engelska.. Humm.. Jaa perfekt!
Jag har ätit ihjäl mig på godis nu!
mat mys med älskling och hans mor innan på lilla k, alltid lika mysigt!:)
Nä nu ska jag kolla vidare på denna engelsktalade filmen:*


Mys på g!

Ligger och glo på älskade Dexter, big love!
Bra dag, vaknade av älsklingen men somnade om när han stuckit och sen gick jag upp och kollade tv men fixade mig lite snabbt och stan med mammi :) hem käkade lite snabbt och ner till stan och träffa bästavän med trevlig fika!:) och nu ligger jag helt död i sängen och kollar Dexter och fundera på om jag ska orka göra nått eller vänta tills antingen Moa kommer hem eller Daniel:) svårt val men måste iaf springa iväg och kissa nu!;*

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_508c275fddf2b342dd0021e8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_508c275fddf2b342dd0021e8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_508c2ccbddf2b301fa002c5f.jpg" class="image">


lördag var det idag! men jag har lov så skiter i!

-jag älskar att få somna vid din sida och känna mig älskad av den finaste människa som finns! och att få vakna upp av en puss är obeskrivligt! jag tycker mycket om dig daniel! nu blir det stan en sväng med mamma efter som moa INTE SVARAR! ;* gissa på du sover.?? ;) sen få man la se vart dagen tar vägen men alltid något! höstlov för tillfället så klagar inte det minst! :) känns verkligen att det behövdes med lite lov nu för skolan gör mig totalt off!! vad mer händer för kul, jo det vanliga pojkvän, kompisar, plugga, ja det är väl det som man lever för! :) de två senaste proven är verkligen inget att hurra för om man säger så! haha det är fan pinsamt med vafan fänner man inte för att plugga så gör man inte det! :)

Jag är söt

Hej, idag är det ombytta roller så jag, Daniel bloggar istället! Jag vill bara säga hur onödigt söt min älskling är och hur mycket jag älskar henne!! Puss på dig världens finaste tjej!! Är stolt över att vara din pojkvän! Skrivet av en söt men smart idiot!


plugg plugg

Så här glad va man inte efter provet idag!! Gick verkligen skit men aja!
Asså Madde är hel knas dör av hennes jävla meningar ibland! Sig totalt på svenskan kan jag lova!(a) sötis!:)
Nu ska jag iaf plugga järnet för att sedan kunna skita i de ikv:)
Pusshej


Finner inga ord för hur otroligt fin du är.

Att ha någon man kan lita på, är allting.
Sanna ord.
Älskar dig.


Skjut mig och jag skulle bli överlycklig!

Något jag verkligen inte klarar av är att plugga. Ja helt fel linje men vad gör man inte för fel som tonåring!
har två relativt svåra prov, eller aa enligt mig två omöjliga prov denna veckan.. Och programmeringen är imån, känner mig inte förberedd alls och det är bara för mycket att komma ihåg. Fysik provet som är på fredag har jag inte ens börjat kolla på.. Och det är det största som vi haft tror jag, och kollade på planeringen och har ej gjort hälften av vad man ska.. Snacka om ett rent helvete! Och snackade med Madde nu om allt plugg efter lovet, och jaa.. Ännu mer vill jag lova.. Haha asså snacka om att jag tänker plugga nu på lovet för att inte få f i alla ämnen.. Hatar att plugga vanliga dagar, vad tror ni då att jag tycker om att ens tänka tanken på att behöva plugga på lovet.. Jaa.. Stackars er som varit så dumma och läst denna skiten! Ni måste få ångest hela livet! :* nä nu ska jag snart äta, as hungrig! Sen snabb dusch och mys kläder på ich slutligen tvn för efterlyst! Kan nog lyckas trycka in ett avsnitt av Dexter med!:) puss!


saknad kines!

saknar min lilla knasiga vän! dock inga bitmärken och skit längre vilket jag är glad för!! alltid kul så kul innan!! puss vännen!

nu är vi feta och vi bryr oss inte!:)

Sån underbar pojk man har som kom igår kväll och myste ner sig hos mig(a)
Sitter nu på Bella och känner hur underbart gått det luktar! Kyllingtalrik!;) mums! Sen blir det att plugga idag och upp till måmå sen träffa min älskling om jag minns rätt :) så nu ska vi käka godaste maten:*


Självklart pluggar jag en sån här trist måndag

Plugga på bra här! Asså om vi skulle haft prov om Dexter hade jag utan tvekan fått ett stort fett smärrigt A! :* hoppas jag får motivation till att plugga snart :) puss


Wiie

Engelska är icke roligt.. Massor av hat! Hejdå.


Älskar att plugga på kvällskvisten som denna!

Därför jag sparar det till sist! Hatar livet vill somna till Dexter men icke ännu få bli senare!
Underbar dag! Vakna upp jämte en bakis älskling, träna små skit ungar som är ur gulliga! Dock ingen aning om vad dom heter men vafan! Träffa bästa vän och umgås ett bra tag med massa skratt och misstolkningen, allt är som vanligt! Och tv mys med mamma och sis. Och nu återstår bara lite plugg.. Sen Dexter och sömn(L) puss mina socker söta saker! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_50846ca8e087c322937973e0.jpg" class="image">


Vissa snarkar!:*

Försöker nu sova med en snarkande pojkvän jämte mig! Så himla söt ändå! Ligger och tänker tillbaka på hur underbart tur jag har som kan hålla hans hand och säga högt till alla att han bara är min från ungefär 2 månader tillbaka i tiden och i evigt framöver, det är något speciellt och jag tror det kallas för kärlek. jag kallar iaf det för sann kärlek och sann kärlek övervinner allt!
Jag är iaf den lyckligaste tjejen på jorden, bästa pojkvän, bäst, underbar, älskad bästa vän, fina vänner! lyckligare blir man inte!
Och att få lyssna på hans väldigt höga snarkning och tänka tillbaka allt underbart och allt otroligt som kommer att händ ska jag nu göra ett nytt försök till att somna!:)
Avslutar med att snart ska fan Moa och jag dra utomlands, spontant planerat eller vad fan som helst! Sol bad värme och sprit jag bryr mig inte! Älskar er allt! :** <333333333


Myys

Ligger i soffan ner bäddad och glor på tråkig tv! Känns som om jag kommer somna när som!:) trött, lycklig och glad det ändå som skulle bli bättre är att få somna jämte den som betyder mest(L)
Hihih godis sugen som bara den!:) få la bli glass :)))) tog en äckel spruta innan idag dock knappt att den kändes men ändå aldrig kul :p nä puss hej!:)
Självklart som alltid går det ej att ladda upp bilder..


Pluggandet kan gå och dö!

va och käkade med Madde efter skolan, mysigt som fan!:) sen drog jag till körskolan och gjorde det testet på 70 frågor och ja gick bättre än förväntat men långt kvar:) sen drog jag hem och hoppades på att orka plugga men oj vad mycket intressant det fanns på tv, repris överallt men varför inte lixxom:/ sen kollade jag på Dexter i typ en timma nu och försöker plugga lite till och från men nej min hjärna vill bara drömma sig iväg. och att läsa en uråldrig bok från tiden innan jorden fanns är fan inte kul, man förstår inte språket helt enkelt men är det läxa så är det? Hatar svenska! Men jaja ska sluta deppa över plugget nu men det är så mycket att göra bara! Jag har tråkigt! ska fan mysa ner mig med chokladmjölk och mysis kläder och en gosig filt sen!:) blev typ äkta taggade på det men få la se!:)


Jag har en fin pojkvän!

man blir så himla glad av att få lägga sig och sova jämte min sötis!:) massa roliga stunder och väldigt många skratt och jaa.. Haha jag älskar dig plutten min och du gör mig lyckligt!!:)
efter skolan igår drog vi till måmå och sen kom älsklingen:) nu ska jag fortsätta med svenskan som jag inte orkar!
Hahahahaha fresten, Madde försov sig!!!!! vaknade precis när vi började och jag skojar inte jag dör av skratt puss på dig gumman!;)


hjärtat

När man saknar älsklingen som mest och vill inget annat än att somna jämte honom och den önskar går i uppfyllelse! Lyckligaste tjejen någonsin när man vaknar! Tack min finaste! <3


Puss

Min bebis va här innan och Mange alltid lika mysigt!! :)
Även varit och hälsat på min lilla fina underbara vän bäbbe som jag var glad över att faktiskt få träffa och bara sitta och krama hans hand. Vissa jobbig stunder men allt ordnar sig så jag är förvirrad men glad!:)
Saknar redan min pojkvän nått enormt.. min älskling!!!!!!! <3


Soffan är mysig!

Ligger just nu i soffan ny duschad och glor på tv. Jätte ont i mitt örhängshål..:( svinont verkligen, helt infekterat.. :(
Hade inte varit helt fel att faktiskt gå och lägga sig och antingen sova eller kolla på dexter för hinner inte med det på helgerna då mina helger är underbara med en underbart fin pojkvän! Sena nätter och tidiga morgona inte världens bästa sömn men inatt sov jag fan hur skönt som helst som jag kan tacka älskling för:) ja men fett rolig och mysig helg:) han är fin på alla sätt och vis <3
Även hunnit med att fira Evy idag, måmås syster. Dock väldigt trött så va ganska off(a) men men blir nog faktiskt sängen nu och mår sjukt illa! Vet i fan varför men varför inte lixxom:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_507b0b09ddf2b32ceb003156.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_507b0b0fe087c34d89c92224.jpg" class="image">


Bäst!:)

Underbar dag med bästa vän!
Skolan va helt okej idag och provet kändes okej oxå! Första gången jag lyckats skriva på allt.. Hehe:) sen blev det fixa med Moa gumman och sen när vi sitter och babbla på om allt så blir vi bowling sugna och så blev planen för kvällen! Fett kul men ont som satarn o handen! Mitt i allt bestämmer vinst förloraren ska laga mat till vinnaren, och wipps så va det på liv och död!;) haha folk som va där måste trott vi va dumma i huvudet på redigt men vad fan gör det? Kul hade vi! Och just det glömde vem fan är bäst och vinner?! jo jag! Så Moa ska laga mat!!;) hahaha;) fett najs dag måste jag säga!! Love u bff:) <3 seg på att ladda upp men till slut så!
Bilderna går ej upp så hoij


Plugg plugg

Efter idag blir det fan inte mer plugg denna veckan! Totalt uttråkad! Tur att man har en Sötis som kom efter skolan och höll mig sällskap en stund!:) uppskattas mycket när man ej vill plugga!:) innan skolan körde jag med apladalens körskola, alltid kul på morgonen.. Nä men det va faktiskt det men hade mycket hellre sovit (a) träffade även min saknade vän och han är fan guld värd! alltid tråkigt när man vant sig vid för längesen att träffa honom konstant till att sedan bara träffas ibland och sen till aldrig, men nu lite då och då iaf och det är jag glad över! nu ska jag se om Dexter skiten vill funka annars tar jag nog och sover eller mobil Spel för det är grymt kul!:) puss på er hoppas ni sover gott!:*


knäpp är jag men va fan sån jag är!;)

Nu när jag ändå inte kunde somna låg jag och tänkte på undra hur länge den lampan varit tänd på mitt rum utan att släckas.. Snart uppåt en månad tror jag.. Kanske dags att släcka den även om den har en speciell betydelser och kommer alltid att finnas där men ändå lite mysigt med en lampa som alltid lyser!:) kalla det töntigt men jag trivs med det och det är för nått speciellt så alltid en god tanke bakom det!:)
verkligen älskar den!!:)))

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2364415/images/2012/pic_50749b3ae087c338508419a9.jpg" class="image">


Yäääe

Ska fan somna till Dexter idag med! Bland det bäst som finns faktiskt!! nu ligger jag och sis i varsin del av soffan och glor på ung och bortskämd! Sen blir det svenska Hollywood fruar!!:)
Jaae vad kan man egentligen skriva..? Ingen jävla aning vill jag lova, allt bra och livet lever toppen:)
Damp bara för att det är kul och för att jag kan! :*
låter texten på bilden tala för sig själv i många sammanhang, positiva och negativa!:)


Klar enligt mig!:)

Nu skiter jag totalt i plugget!:* klar för idag! Vet i fan vad man ska hitta på men alltid något:) skolan helt okej flummigt värre som alltid med söta lilla Madde!:)


Dexter

<3


Jag bryr mig hur mycket som helst!

aldrig fel när kära pojkvännen kommer och myser ner sig i soffan med mig en stund och förstör mitt älsklings program men kollar mycket hellre på honom så glad för det!! fan vad jag saknar honom efter bara en timme:( vill bara gosa mer mig och somna jämte honom inatt, precis som alla andra nätter! dessutom 1 månad idag(à) min älskade lilla skitunge till pojkvän och bästavän som jag kan bete mig precis hur jag vill med som jag älskar!! Så lycklig! Underbaraste månaden kan jag lova:) vad jag saknar min Daniel!:( kan börja lipa, och jag är töntig men i dont care!
jag älskar sötisen min hihi :** vet att du älskar bilderna på dig hihi det gör jag oxå fining!!:*<3333333


Bra dag!

wiie halv sover och kollar på tv hos Mange, för jävla skön säng men min lilla plutt sitter en bit bort och glor på datat istället:*mange kollar med på solsidan för himla bra humor!!:) trött som as fattar dock inte hur! Men men söndagar är söndagar och då ska man vara trött!! Nu börjar det igen så dags för sluta blogga!:*


Min fina

ligger och drar oss som alltid (a) så det ska vara:) helgen har bestått av massa söte kompisar och en underbar kille:* bio på det, jävla kul film och skön natt humor för den började halv 12(y)
Nu ska jag försöka plugga lite smått när älsklingen ser på :) puss!


Dör av skratt!

Asså dör på allvar aldrig skrattat så mycket åt ett program! Sjukaste kul!!! Ridiculousness slår alla humor program i världen!
Hur sugen som helst att supa sönder till helgen! :(
Och att åka utomlands! Dör om jag inte gör det snart!! Moa Madde ni kan ju tänka på saken;) puss!!! :*


Dags att radera?

Efter att kollat igenom alla mina biler på mobilen finns det gått om minen, bra, dåliga, suddiga, saknade, roliga, sorgliga, övergrymma, älskade, folk man inte känner längre, ja allt i stort sätt. Kanske dags på att sluta hoppas på att allt bli bra minnen och radera alla och börja om? Har trots allt 2786 bilder.. Bilder från ett helt år tillbaka! Konstigt hur saker sker fort, och vissa saker snabbt.. jaja time for positivt tänk nu!


Hat mot Alvedon..

Hatar Alvedon mer än allt annat!! bruka vägra att svälja ner den skiten med nu när man äntligen är villig att ta äckel skiten måndag tisdag onsdag, 5 st så får man cp ryck ont i magen på torsdagen.. och mag ont är inget jag gillar.. Så sur just nu.. och plugga vägrar jag oxå.. vill inte göra något!!! inte ens godis lockar och då är det fan illa för brukar leva på godis och knappt ätit något denna veckan förutom lite dumle igår.. Dööööööööööö! Hejdå.


Mums!

Vet att du tycker du är söte!! Puss på dig! Alltid lika trevligt med dejt med saknad vän efter att inte varit i skolan på 2 dagar... Och hon sitter, ligger över mig och ta massa bilder så hon tycker jag är allmänt tråkig som inte svara på henne nu när jag bloggar och hon tror jag smsa.. Hihih söt!!


allt har inte en anledning, men att du är min, det har en stor anledning, dock en oförklarlig.

du är den som verkligen få mig att le hur det än är med mig! Jag kan alltid va mig själv när jag är med dig. jag kan skita i allt annat när jag är i din närhet, kunna vara lycklig dessutom! Du är mitt allt. Mitt allt över allt annat!


Tråkig tisdag!

roligaste under dagen hänga med mamma o handla men fick bara sitta i bilen.. Haha ingen kommentar på resten! Hata vara sjuk men drogar Alvedon så jaa :)
hittade en fin bild innan med som faktiskt stämmer!:*


Hopphopp

Orkade flytta mig från sängen till tv, inte dåligt!:) inget bra på tv alls så fundera på att sätta på Dexter och njuta av livet ändå!:) jappjapp pigg tjej! :)


Ops

Varning för en trött Tess som kan somna när som!:*


måndag kväll ändå lycklig

fundera på att antingen lägga ner bloggen helt, för inte kul med typ nått inlägg på och då, och helt o intressant dessutom. eller bara skita i det och fortsätta som vanligt :) haha... men nu är det bara plugg och pojkvän som gäller.. hum inget att göra åt är man kär så är man :) pluggat för lite men nöjer mig med det och ska snart bädda ner mig i sängen och kolla på Dexter (L). madde visade en kanon bra sida så nu kan jag kolla hur mycket jag vill :) ont i halsen på både insida och utsida hur men nu kan ha det, och i huvudet, välkommen tillbaka gamla vän.. förvåna mig inte ifall jag blir sjuk nu,, men hoppas alvedonen gör sitt medans jag kollar Dexter :)

Hej jag har tråkigt

sitter på sista teori skiten nu, äntligen sista.. Och beskriva denna måndagen är raka motsatsen till min helg! Avgör själva!
fredags möös med lite brudar och kräftskiva;) och sen hämtade pojken upp mig med Mange o Fransson så blev det möös med dom istället :)
Lördagen hamnade vi i jkpg men päronen o sis o Danne, shopping:) sen möös vi hos Mange på kvällen med massa roliga incidenter :) skrämde iaf hans sis o hennes kompisar:)
söndagen bara chill och chill med älsklingen :) puss på dig!!:)
och gissa vad jag ska plugga ikv.. Förmodligen kommer jag att skita i det och se hur provet går ändå(y) jaa men hejdå tråkigt inlägg på allvar ! :*


RSS 2.0